ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Εντυπωσιακή σε όγκο συγκέντρωση του Χρ. Μπουκώρου στον Αλμυρό"

"Σε μία μεγάλη σε παλμό και όγκο συγκέντρωση μίλησε χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος", όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση
"Εντυπωσιακή σε όγκο συγκέντρωση του Χρ. Μπουκώρου στον Αλμυρό"

Αναλυτικά:

Εκατοντάδες πολίτες του Αλμυρού και της ευρύτερης περιοχής υποδέχτηκαν με εγκάρδιο και θερμό τρόπο τον πολιτικό, που θεωρούν δικό τους άνθρωπο.

Ο Χρ. Μπουκώρος, συγκινημένος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι συμπολίτες του, δήλωσε ότι: "Αυτή η εικόνα, αυτή η αγάπη, αυτή η ανταπόκριση θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου. Αυτή την αγάπη στο πρόσωπό μου θα την ανταποδώσω με τη δέσμευση για ακόμα πιο σκληρή εργασία για τα συμφέροντα του τόπου μας, της Μαγνησίας, όλων μας". Στην ομιλία του βουλευτή παρέστησαν, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, περιφερειακοί σύμβουλοι, καθώς και στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αλμυρού. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, από χαμηλότερη εξέδρα και όχι από τη μεγάλη που βρίσκεται τοποθετημένη στην πλατεία, προκειμένου να είναι κοντά στον κόσμο, ο βουλευτής Μαγνησίας ανέπτυξε το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την ανάταξη της οικονομίας και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Εκτενώς αναφέρθηκε στις θέσεις, τις προτάσεις και τους σχεδιασμούς της Νέας Δημοκρατίας για την ανάπτυξη της Μαγνησίας και ειδικότερα για την ανάπτυξη της επαρχίας Αλμυρού. "Το κυβερνητικό πρόγραμμα φαίνεται πως ήδη τυγχάνει της έγκρισης του ελληνικού λαού. Το λέει η κοινωνία, το δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, το έδειξε η αναμέτρηση των ευρωεκλογών. Θα εγκριθεί οριστικά με τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας την ερχόμενη Κυριακή!", υπογράμμισε ο Χρήστος Μπουκώρος. Πιο συγκεκριμένα, αναφερθείς στον πρωτογενή τομέα υπογράμμισε πως ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος θα βρουν και πάλι τη θέση που τους αξίζει στην παραγωγική δομή της χώρας. "Θα βοηθήσουμε και πάλι τον αγρότη και τον κτηνοτρόφο να παράγουν, χωρίς να γονατίζουν κάτω από τις βαρύτατες φορολογικές και ασφαλιστικές εισφορές και το ανεξέλεγκτο κόστος παραγωγής", τόνισε ο Χρήστος Μπουκώρος.

Ακολούθως, αναφέρθηκε στις ιδιαίτερα επιτυχημένες μεταποιητικές επιχειρήσεις της περιοχής του Αλμυρού, που επεξεργάζονται αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, λέγοντας ότι η οικονομική και αναπτυξιακή πολιτική της ΝΔ θα ενισχύσουν τη δημιουργία και την ανάπτυξη τέτοιων επιχειρήσεων. Εκτενώς ο Χρήστος Μπουκώρος παρουσίασε το ζήτημα της επένδυσης στις Νηες, αναλύοντας τη σημασία που αυτή έχει για την οικονομία της περιοχής και τη δημιουργία θέσεων εργασίας. Ο βουλευτής Μαγνησίας χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας αξιόμαχο και πλήρες, κάλεσε, μάλιστα, από το βήμα τους πολίτες να χειροκροτήσουν όλους τους συνυποψηφίους του, ενώ ήταν σαφής ότι ουδέποτε διανοήθηκε να αναμειχθεί στην κατάρτισή του, αφού αυτό αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας. Βάζοντας τέρμα στους ψιθύρους, υπογράμμισε πως το 2012, που υπήρχαν δύο υποψηφιότητες προερχόμενες από τον Αλμυρό, το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά ευνοϊκό για εκείνον στη συγκεκριμένη περιοχή. "Τι συμφέρον είχα εγώ να λειτουργήσω αυτή τη φορά διαφορετικά; Δεν είμαι άνθρωπος των παρασκηνίων. Ο,τι έχω να πω το λέω ευθέως", τόνισε. Ο υπ. βουλευτής Μαγνησίας έκλεισε την ομιλία του λέγοντας ότι σίγουρα μαζί με ενωμένες όλες τις δυνάμεις μπορεί και ο Αλμυρός δικαίως να προσδοκά σε ένα πιο παραγωγικό, πιο δημιουργικό, πιο φωτεινό μέλλον.

"Ζητώ απ’ όλους να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για τον τόπο. Το προσκλητήριο αφορά σε όλους. Η ενότητα θα φέρει το αποτέλεσμα. Μας ενώνουν τα συμφέροντα του τόπου και το μέλλον των παιδιών μας", υπογράμμισε ο Χρήστος Μπουκώρος.