ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μόνο για 90 λεπτά αντίπαλοι με τον ιστορικό Αστέρα Ριζομύλου

Ανακοίνωση ενόψει του ερχόμενου αγώνα (3/1 - 15:00) στον Ριζόμυλο για την 17η αγωνιστική της Α` ΕΠΣΘ εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου θέλοντας να υπενθυμίσει σε όλους τις καταστροφές που υπέστη η περιοχή
Μόνο για 90 λεπτά αντίπαλοι με τον ιστορικό Αστέρα Ριζομύλου

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ FC 1937 Αλληλεγγύη στα προβλήματα της περιοχής

Το Σάββατο 3/2 στις 15.00 αγωνιζόμαστε στα πλαίσια του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ στην έδρα του “ιστορικού” Αστέρα Ριζομύλου.

Ο Αστέρας το 2006 κέρδισε σε μπαράζ τον Κένταυρο και αγωνίστηκε στην τότε Δ’ Εθνική. Τη σεζόν 2006 – 2007 τερμάτισε 6ος σε όμιλο 17 ομάδων. Και τη σεζόν 2007-2008 έχασε για ένα βαθμό μόνο την παραμονή στον 4ο όμιλο της Δ Εθνικής από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Το Σεπτέμβριο του 2023 πρώτοι αναδείξαμε τις μεγάλες ζημιές που έπληξαν το σύλλογο, αναδημοσιεύοντας τη σχετική ανάρτηση του Αστέρα Ριζομύλου 1954. Όπως πράξαμε και με την Αγία Άννα και αιτηθήκαμε τη συνδρομή των φορέων στην υποστήριξη της ομάδας.

Το Σάββατο θα είμαστε μόνο για 90 λεπτά αντίπαλοι. Αιτούμαστε από όλους τους φιλάθλους μας που θα βρεθούν στο γήπεδο να σταθούν αλληλέγγυοι στη συνεχιζόμενη κρίση που πλήττει την περιοχή και στα αιτήματα της ευρύτερης περιοχής.

Όλος ο οργανισμός, από τους παίκτες, μέχρι τους φιλάθλους μας, πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και σεβασμό στον αντίπαλο, τόσο συλλογικά όσο και ατομικά και σε αυτή την προσπάθεια δεν περνάει απαρατήρητος και δεν περισσεύει κανείς, που μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Να γίνει ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παιχνίδι και να κερδίσει ο καλύτερος και εκείνος που θα αποδείξει στο γήπεδο ότι το θέλει περισσότερο.

Ολυμπιακός Βόλου 1937 στα δύσκολα.