ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκοψε την πίτα του ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Έκοψε την πίτα του ο Διαγόρας Στεφανοβικείου

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, στην ταβέρνα "Το Αρχοντικό του Καρδάση" στο Στεφανοβίκειο έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ο Α.Ε.Σ. "ΔΙΑΓΟΡΑΣ".

Ήταν μια οικογενειακή βραδιά που τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού Σάββας Τσαλδάρης, ο σύμβουλος Παπαϊωάννου Γιάννης, ο πρόεδρος τοπικού Μανώλης Ντάγγαλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Μίλτος Καλόγηρος, η "ψυχή" της διοργανώτριας αρχής Αντώνης Δαλούκας, ο πρώην πρόεδρος και αρωγός του συλλόγου Σάκης Πρασσάς καθώς και ο πρόεδρος της Delopoulos trans & Sport Travel και χορηγός της ομάδας Ζήσης Ντελόπουλος. Παρόντες ήταν ακόμη τα νυν αλλά και παλαιά μέλη της Διοίκησης ενώ εκτάκτως την τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να παραβρεθεί ο γεωπόνος και αρωγός επίσης του συλλόγου Χρήστος Λουφόπουλος.

Περισσότεροι από κάθε φορά και οι τυχεροί της βασιλόπιτας, αφού δώρα μοιράστηκαν σε έξι τυχερούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου μας.

 Η Διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης χορηγικά, και πιο συγκεκριμένα τους: 

  • κρεοπωλείο "Φάρμα Καρατζιώλη" στο Αρμένιο  
  • Αρτοζαχαροπλαστείο Πέπη Πανταζή
  • Ουζερί "η Κάρλα" 
καθώς επίσης τους Ζήση Ντελόπουλο, Χρήστο Λουφόπουλο, Σάββα Τσαλδάρη και Σάκη Πρασσά. 
 
Ο παλαιότερος και ιστορικότερος σύλλογος του τόπου μας, "ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ", συμπληρώνει φέτος, 67 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού μας και ενίοτε της πολύ ευρύτερης περιοχής μας. 
 
Ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε όλο το φίλαθλο κοινό. 
 
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!