ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Χειμερινές μεταγραφές στον Αστέρα

Την απόκτηση των Κωνσταντίνου Σεσκλιώτη, Χρήστου Σταΐδη, Χρήστου Βαΐτση και Αβραάμ Μαρούφ ανακοίνωσε ο σύλλογος του Ριζομύλου
Χειμερινές μεταγραφές στον Αστέρα
Το Δ.Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια σημαντική προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ο λόγος για τον μέσο Αβραάμ Μαρούφ, ο οποίος μετά από απουσία ενάμιση χρόνου και θητεία στον Πανιώνιο Νέας Ιωνίας, θα φοράει και πάλι τα κοκκινόμαυρα, ενισχύοντας την ομάδα στην επίτευξη των φετινών στόχων.
 
Τον καλωσορίζουμε στον ΑΣΤΕΡΑ και του ευχόμαστε υγεία και κι επιτυχίες.
 
Το Δ.Σ του συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει 2 επιστροφές παιχτών που έχουν φορέσει τη φανέλα της ομάδος στο παρελθόν, αλλά και μια νέα μεταγραφή. Στον ΑΣΤΕΡΑ επιστρέφουν δύο παιδιά του χωριού κι ο λόγος για τον επιθετικό Σεσκλιώτη Κωνσταντίνο ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Χλόης και τον μέσο Χρήστο Σταΐδη, ο οποίος με τη σειρά του αγωνιζόταν στον γειτονικό Διαγόρα Στεφανοβικείου.
 
Τέλος, τα κοκκινόμαυρα θα φορά κι ο επιθετικός Χρήστος Βαΐτσης, ο οποίος επίσης αγωνιζόταν στην ομάδα της Χλόης, έχοντας πολύ καλή παρουσία στις 2 πρόσφατες σεζόν.
 
Καλωσορίζουμε και τους τρεις παίχτες στην οικογένεια του Αστέρα και τους ευχόμαστε υγεία κι επιτυχίες.
 
Τέλος, να ευχαριστήσουμε τα Δ.Σ. Διαγόρα και Χλόης για τη συνεργασία.