ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνάντηση του δημάρχου με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας και διευθυντές των σχολείων

Υπό κατάληψη τελούσαν σήμερα Λύκειο και Γυμνάσιο Βελεστίνου με τους μαθητές να αναφέρουν μια σειρά από αιτήματα που αφορούν και τη λειτουργία των σχολείων - Οι διευθυντές παρέδωσαν υπομνήματα με αιτήματα προς επίλυση
Συνάντηση του δημάρχου με τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας και διευθυντές των σχολείων

Αναλύτικά, η το ενημερωτικό Δελτίο Τύπου από τον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα 24.01.2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου συνάντηση του Δημάρχου Δημήτρη Νασίκα με τον Δ/ντη της Β`θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σαβελίδη Σωκράτη, την Προϊσταμένη Εκπαιδευτικών θεμάτων Β` θμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Φασουράκη Ρηγώ. Επίσης, στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κ. Χρήστος Σπαθής ο οποίος κατέγραψε τα ζητήματα των σχολείων και στον οποίον κατατέθηκαν υπομνήματα με αιτήματα προς επίλυση. Από την πλευρά της εκπαίδευσης παρευρέθηκαν οι: Δ/ντρια Γυμνασίου Στεφανοβικείου, κ. Μήσια Ιωάννα, Δ/ντης Πρότυπο ΕΠΑΛ Βελεστίνου, κ. Βάιος Λιαπόπουλος, Δ/ντρια ΓΕΛ Βελεστίνου, κ. Μαρία Μπούρα, Δ/ντης Γυμνασίου Βελεστίνου, κ. Βασίλης Χατζηθεοδώρου και Δ/ντης Λυκείου Καναλίων, κ. Σταύρος Κατσούρας και ο Δ/ντης Γυμνασίου Καναλίων, κ. Σουρμενίδης Κώστας.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ρήγα Φεραίου για ποιοτικότερη παροχή εκπαίδευσης στα παιδιά του Δήμου. Επίσης, μεταφέρθηκαν στο Δήμαρχο όλα τα ζητήματα του κάθε σχολείου και ταυτόχρονα ο Διευθυντής της Β/θμιας εκπαίδευσης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την στήριξη του Δήμου κατά τις προηγούμενες θητείες του.

Τέλος, ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και θα επεκτείνει τη συνεργασία μαζί τους για την επίλυση όλων των ζητημάτων που θα ανακύπτουν και κατέστησε σαφές στους διευθυντές των σχολείων ότι θα βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε περίπτωση τόσο αυτός όσο και οι υπηρεσίες του Δήμου για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε θέματος προκύπτει.