ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας με Τσακαλώτο-Χριστόπουλο

Εκδήλωση της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας με Τσακαλώτο-Χριστόπουλο

«Λέμε αυτά που πιστεύουμε και πιστεύουμε αυτά που λέμε»

Ανοιχτή Εκδήλωση της Νέας Αριστεράς Μαγνησίας

Το εκλογικό αποτέλεσμα των τελευταίων εθνικών εκλογών κατέδειξε δύο δεδομένα. Την εκλογική ηγεμονία της Δεξιάς και το αδιέξοδο των σημερινών πολιτικών σχηματισμών που τοποθετούνται στην αριστερή πλευρά του ιδεολογικού φάσματος.

Τα μεγάλα ζητήματα της εποχής μας, οι προσκλήσεις της χώρας, οι αγωνίες και οι ελπίδες της κοινωνίας για το σήμερα και το αύριο αναζητούν απαντήσεις. Απαντήσεις που θα αμφισβητούν το κυρίαρχο παράδειγμα πολιτικής και την επικρατούσα κουλτούρα της ανάθεσης και της ιδιώτευσης. 

Την Δευτέρα 29 Ιανουρίου στις 19:00 στο roof garden του ξενοδοχείου Κυψέλη (Αγ. Νικολάου 1) ο Ε. Τσακαλώτος, βουλευτής της Νέας Αριστεράς και ο Δ. Χριστόπουλος Κοσμήτορας της Σχολής Πολιτικών Επιστημών του Παντείου Πανεπιστημίου, ανοίγουν τη συζήτηση για το παρόν και το μέλλον της Αριστεράς και της προοδευτικής παράταξης στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 

Εμπνεόμενοι από τις αξίες της Αριστεράς, της προόδου, της οικολογίας, του φεμινισμού, και αναζητώντας νέους, ανοιχτούς και δημοκρατικούς χώρους πολιτικής συμμετοχής, επιλέγουμε να συνδιαμορφώσουμε την υπόθεση της Νέας Αριστεράς, και μαζί με τις δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας να επιμείνουμε στη δυνατότητα να ζήσουμε καλύτερα.