ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συνεχίζει τις περιοδείες η Κ. Παπανάτσιου

Η Υφυπουργός Οικονομικών και υποψήφια Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κατερίνα Παπανάτσιου επισκέφτηκε σήμερα το πρωί τη Δημοτική Αστυνομία Βόλου, όπως αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση
Συνεχίζει τις περιοδείες η Κ. Παπανάτσιου

Διαβάζουμε πως συνομίλησε με τους Δημοτικούς Αστυνομικούς οι οποίοι είχαν μεταταχθεί σε άλλες υπηρεσίες το 2013 με απόφαση που υπέγραψε ο τότε Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κ. Μητσοτάκης και η οποία καταργούσε τη Δημοτική Αστυνομία.

Πρόσφατα οι Δημοτικοί αστυνομικοί επέστρεψαν στο Δήμο Βόλου για να στελεχώσουν εκ νέου τη Δημοτική Αστυνομία. Η κ. Κ. Παπανάτσιου δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένη που το δίκαιο αίτημα των Δημοτικών αστυνομικών, για επιστροφή στις θέσεις τους, ικανοποιείται και εξήρε την απόφαση ανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας που υπέγραψε ο τότε Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ κ. Βούτσης.

Η Υφυπουργός Οικονομικών κ. Κ. Παπανάτσιου συνεχίζει τις περιοδείες της σε όλη τη Μαγνησία

Τη Δευτέρα 2//7/2019 η Υφυπουργός Οικονομικών επισκέφτηκε το Πλάτανο Αλμυρού όπου είχε μια εκτενέστατη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής πάνω σε θέματα που τους αφορούν και ειδικά σε θέματα Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη Τρίτη 3/7/2019 η κ. Παπανάτσιου επισκέφτηκε μαζί με συνυποψηφίους της Βουλευτές το κτίριο Παπαστράτος όπου συναντήθηκε με εργαζομένους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ το απόγευμα της Τρίτης επισκέφθηκε την Αργαλαστή Πηλίου στα πλαίσια της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και συνομίλησε με κατοίκους της περιοχής για το εως τώρα έργο της Κυβέρνησης και για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σε όλες τις περιοδείες η κ. Παπανάτσιου ζήτησε από τους συνομιλητές της να στηρίξουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία προκειμένου να ολοκληρωθεί το φιλολαϊκό έργο της Κυβέρνησης και να μην επιστρέψει η Χώρα στα σκοτεινά μονοπάτια των μνημονίων και της λεηλασίας.