ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανακοίνωση της Χλόης για την διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή

Έντονα παράπονα για τη διαιτησία της αναμέτρησης (2-2) με τον Ηρακλή Βόλου που διεξήχθη χθες Κυριακή εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΑΕ Χλόης
Ανακοίνωση της Χλόης για την διαιτησία του αγώνα με τον Ηρακλή
Σήμερα η ομάδα μας έπαιζε με τον Ηρακλή Βόλου, ένα παιχνίδι με βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς όποια ομάδα έπαιρνε τους 3 βαθμούς θα βρισκόταν στην κορυφή. Ένα παιχνίδι ντέρμπι, ένα παιχνίδι γιορτή και για πολλοστή φορά το χαλάει ένας άσχετος διαιτητής. Συχνό φαινόμενο στα τοπικά μας γήπεδα. 4 αλλαγές σε πλάγιο δεν δόθηκε καμία , από την μια προήλθε η φάση του γκολ του Ηρακλή.
Γκολ οφσάιντ.
 
Μη καταλογισμός πέναλτι σε καθαρή ανατροπή ποδοσφαιριστή μας. Δέχτηκε κλοτσιά μετά από τρίπλα, ανετράπη όμως κάποιος Φωτίου έκλεισε τα μάτια του σε αυτή την φάση.
 
Η ομάδα μας κατάφερε με 2 προσωπικά γκολ του Μιχολίτση να γυρίσει το παιχνίδι όμως ο Φωτίου δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στο τέλος του παιχνιδιού η ομάδα μας κλέβει καθαρά την μπάλα από αντίπαλο και ξαφνικά ο διαιτητής σφυρίζει. Όλοι νομίζουν ότι έδωσε φάουλ υπέρ της Χλόης, όμως αυτός έχει δώσει πέναλτι υπέρ του Ηρακλή. Ο βοηθός του λέει πώς έχει κάνει λάθος και να πάρει πίσω το πέναλτι αλλά αυτός θέλει να πάρει την φάση πάνω του και να διαμορφώσει αποτέλεσμα.Με μία σχεδόν δεκάλεπτη διακοπή μέχρι να εκτελεστεί το πέναλτι, ο Ηρακλής σκοράρει και ξαφνικά λήγει το παιχνίδι ενώ έπρεπε να παιχτούν ακόμη δέκα λεπτά αγώνα.
 
Αυτός ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος.
 
Προκαλεί θυμό, βία και υποτιμάει την νοημοσύνη παικτών που ιδρώνουν την φανέλα, παράγοντες που τρέχουν και βάζουν χρήματα αλλά και τους φιλάθλους που έρχονται να δούνε ένα όμορφο παιχνίδι και βλέπουν αυτά τα εγκληματικά λάθη ενός άσχετου διαιτητή.
 
Θα κριθούν επιτέλους αυτοί οι άσχετοι διαιτητές που υπάρχουν στην ΕΠΣΘ? Θα τιμωρούνται οι διαιτητές που κάνουν τέτοια λάθη?
 
Ο αρχηδιαιτητής τι κάνει?
 
Μήπως η ΕΠΣΘ πρέπει να πάρει μέτρα?
 
Ή θα τιμωρηθεί πάλι η ομάδα με σκληρές ποινές, θα πληρώνουμε όλη την ώρα κόκκινες με το παραμικρό, θα γινόμαστε γραφικοί λέγοντας ότι ήμαστε ενάντια σε κάθε μορφή βίας και άντε πάλι από την αρχή?
 
Θα υπάρξουν τιμωρίες και πρόστιμα σε αυτά τα άτομα που χαλάνε τις Κυριακές μας??
 
Η ΕΠΣΘ πρέπει να βρει λύσεις.
 
Όλοι θέλετε να μην υπάρχει βία στα γήπεδα αλλά δεν βλέπουμε να κάνετε κάτι με την διαιτησία που τα δημιουργεί κάθε σαββατοκύριακο σε πολλά παιχνίδια.
 
Καλούμε την ΕΠΣΘ να έρθει κοντά στα σωματεία και να βοηθήσει την κατάσταση. Πληρώνουμε όλοι στην ΕΠΣΘ και απαιτούμε σεβασμό και παιχνίδια 50-50 . Όχι άλλες άδικες τιμωρίες σε ομάδες από διαιτητές που εσκεμμένα τα δημιουργούν αυτά.
 
Απομακρύνετε τους από το πρωτάθλημα μας.
 
Εξαγριώνεται κόσμος και μετά έχουμε επεισόδια και την πληρώνει η ομάδα και οι παράγοντες.
Κάποιος ευθύνεται για όλα αυτά και πρέπει να βρεθεί λύση.