ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου
Οι εγγραφές για τον 8ο Ημιμαραθώνιο Βόλου ξεκίνησαν, και με ικανοποίηση η διοργάνωση βλέπει τις εγγραφές να εκτινάσσονται από το πρώτο 24ωρο, σε επίπεδα που καμιά άλλη φορά δεν υπήρξαν τόσο νωρίς.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, ανακοίνωσαν ότι οιΆσπρες Πεταλούδες είναι το Ίδρυμα που θα ενισχυθεί φέτος από τον μεγάλο αγώνα της πόλης μας. Ο ΣΔΥΒ συνεχίζει όπως καθιέρωσε από το 2019 στη νέα εποχή του συλλόγου, με την ενίσχυση μέσω του Ημιμαραθωνίου, ιδρυμάτων και φορέων, όπως έγινε στους προηγούμενους αγώνες με την Κιβωτό, το Ορφανοτροφείο Βόλου, τη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας. Το Ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες είναι Κλειστή Περίθαλψη Αυξημένης Φροντίδας Βαριά Νοητικά Υστερούντων Ατόμων, με ELOT EN ISO 9001:2015 Αρ. Πιστοποιητικού ΣΔΠ 5057.

Ο 8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου μαζί με τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Επιμελητήριο Μαγνησίας και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ. Τις πολύτιμες υπηρεσίες στην κάλυψη της διαδρομής θα προσφέρει η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας.

Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίου στη διαδρομή που πιστοποιήθηκε και μετρήθηκε επίσημα το 2022 από τη WA/ AIMS (παραλία Βόλου, οδοί Δημητριάδος, Ιάσονος, Λαμπράκη, Αργοναυτών, Πευκάκια, Αλυκές), και το πρόγραμμα είναι το εξής :

8ος Ημιμαραθώνιος Βόλου 2024 (21,1km) ώρα έναρξης 09.30
29ο I Love Volos Run (5km) ώρα έναρξης 09.45
Volos Fun Run Παιδικός Αγώνας (500m) / ώρα έναρξης 12.15

Συμμετέχοντες – όριο : σύνολο 2.000 : Ημιμαραθώνιος 500, I Love Volos Run 5km 1.000, Παιδικός Αγώνας 500.

Οι εγγραφές γίνονται στο λινκ https://bit.ly/volos24. Εναλλακτικά όσοι μένουν ή βρίσκονται στον Βόλο, μπορούν να κάνουν την εγγραφή στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο.

Την πλήρη προκήρυξη μπορούν να διαβάσουν οι ενδιαφερόμενοι στην στοσελίδα του αγώνα: www.voloshalfmarathon.gr. Για πληροφορίες : Παλάντζας Κώστας, τηλ 6993953012.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Συγκροτήθηκε το σώμα εθελοντών του Ημιμαραθωνίου Βόλου, και σε αυτό μπορούν να ζητούν να συμμετέχουν όσοι ακόμη θέλουν να βοηθήσουν για την επιτυχία της μεγαλύτερης γιορτής μαζικού αθλητισμού της πόλης, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του ΣΔΥ Βόλου, ή επικοινωνώντας στο 6985673881 Τζανίδης Ιάκωβος και 6993953012 Παλάντζας Κώστας.

Ο αγώνας θα παρέχει σε όλους τους εθελοντές του αγώνα, ίδιες παροχές με τους αθλητές. Έτσι κάθε εθελοντής θα πάρει το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα, και θα βραβευθεί με ειδικό συλλεκτικό μετάλλιο 2024 για την προσφορά του.


Στον Αγώνα Άλσους Δαφνίου Αττικής

Μετά από πολύ καλή προσπάθεια, ο Χρήστος Βαλιάντζας κατέλαβε την 20η θέση μεταξύ των 406 δρομέων στον 25ο Αγώνα Άλσους Δαφνίου 10 χιλιομέτρων που έγινε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, με χρόνο 44:26.


Η κοπή της πίτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου θα γίνει στο Ράντζο στο Φυτόκο, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2024, ώρα 12.30, με ζωντανή μουσική.

Οι κάρτες διατίθενται στο κατάστημα ΑΡΡΕΝ, Τοπάλη 41 (Στέργιος Κουσκουρίδας). Εναλλακτικά οι κάρτες διατίθενται επίσης από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου. Στο κατάστημα την ημέρα της γιορτής θα δίνονται κάρτες, εφόσον δεν θα έχουν εξαντληθεί. Τιμή κάρτας, 20 ευρώ.

Περιλαμβάνεται φαγητό, απεριόριστα ποτά, και η συμμετοχή στην κλήρωση για τα πλούσια δώρα!