ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο Πανελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης "Θαύμα"

Ευχαριστήριο Πανελλήνιας Φιλανθρωπικής Δράσης "Θαύμα"

Το ΘΑΥΜΑ έκανε το Θαύμα του για άλλη μια φορά!!!!

Η  Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση  ΘΑΥΜΑ, απευθύνει  ένα Μεγάλο  Ευχαριστώ, σε όλους όσους βοήθησαν, στο να εκπληρωθεί η επιθυμία και το αίτημα βοήθειας, οικογένειας από τον Αλμυρό!!!

Το αίτημα αφορούσε αγορά  ιατρικού  εξοπλισμού  αξίας 10.400€, (αφαιρώντας την συμμετοχή του ΕΟΠΠΥ).

Στις 14 Νοέμβρη η οικογένεια αιτήθηκε, μετά από υπόδειξη  του θεράποντος  ιατρού, την αγορά εξοπλισμού  για την στήριξη της υγείας της 15 μηνών κόρης τους, την μικρή Μαρία, που πάσχει από την σπάνια ασθένεια, Νωτιαία Μυϊκή Ατροφία Τύπου 1. Με την βοήθεια των παραπάνω, το παιδί θα μπορεί  να μετακινείται εντός και εκτός της οικίας και να  στηρίζεται, ώστε να βελτιωθεί η υγεία της  αλλά και η καθημερινή ποιότητα ζωής της.

Η έκκληση βοήθειας μέσω των social, της τηλεόρασης και των μέσων ενημέρωσης, είχε  τεράστια ανταπόκριση από την πρώτη στιγμή !!!

Έγινε άμεσα  η παραγγελία του εξοπλισμού και πριν τις γιορτές η οικογένεια παρέλαβε το πρώτο  μέρος του, καθώς  έρχεται τμηματικά από το εξωτερικό.

 Φυσικά, αυτό δεν θα ήταν δυνατό χωρίς τη συνεισφορά και την υποστήριξη του κόσμου!!!

Το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του Συλλόγου, ευχαριστούμε θερμά, τους συμπολίτες μας Βολιώτες  άλλα και τους πολίτες από όλα τα μέρη της χώρας μας, που στήριξαν την μικρή μας Μαρία!!!

Εξαιρετικά Μεγάλη όμως, ήταν η στήριξη των πολιτών του  Αλμυρού, που συνέβαλαν πολύ σημαντικά, στην ενίσχυση των περαιτέρω εξόδων της οικογένεια της μικρής συνδημότισσάς τους Μαρίας.

Τοπική Αυτοδιοίκηση, Σχολεία, Σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων, Επιχειρήσεις, Τοπικοί  Σύλλογοι του Αλμυρού και της γύρω περιοχής,  δημιούργησαν ισχυρή  αλυσίδα αγάπης στον τόπο τους, μέσα σε 15 μέρες!!!

Αποκορύφωμα, η  εκδήλωση στήριξης στις 2 Γενάρη στο Αρχοντικό Κουρί!!!

Στην  συσπείρωση  όλης της περιοχής  για το καλό της μικρής μας Μαρίας βοήθησαν εθελοντικά 4 άνθρωποι!!!

Ευχαριστούμε θερμά, την Ράνια Γουρναροπούλου, την Βάσω Δημητρόβα , την Αλεξία Καζαντή και τον Απόστολο Μπίκο, για την τόσο σημαντική συμβολή τους!!!

Είναι η 2η φορά που ο Αλμυρός στηρίζει την Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση  ΘΑΥΜΑ τόσο δυνατά, καθώς πριν από 1,5 χρόνο αγοράσαμε ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο για 31χρονο στην Σούρπη αξίας 6500€!!!

Με το σύνθημα μας,

Πίστεψε, Ζήσε, Γίνε το Θαύμα, κάποιος εκεί έξω το περιμένει.....

ξεκινάμε από σήμερα μια νέα εκστρατεία αλληλεγγύης,  για τα υπόλοιπα αιτήματα που περιμένουν την σειρά  υποστήριξης τους, από το ΘΑΥΜΑ!!!!

Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!