ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«Γέφυρα ζωής» για τη μεταφορά 44χρονου που εντοπίστηκε λιπόθυμος στο αυτοκίνητό του

«Γέφυρα ζωής» για τη μεταφορά 44χρονου που εντοπίστηκε λιπόθυμος στο αυτοκίνητό του

Αστυνομικοί άνοιξαν το δρόμο για τη διακομιδή του από το Βελεστίνο στον Βόλο

«Γέφυρα ζωής» έστησαν οι δυνάμεις της αστυνομίας στο ύψος του περιφερειακού δρόμου στον Βόλο, προκειμένου ένας 44χρονος, να μεταφερθεί άμεσα με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Βελεστίνου στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromos.gr, το ασθενοφόρο του Kέντρου Υγείας ξεκίνησε από το Βελεστίνο, λίγο μετά τις 12 σήμερα το μεσημέρι, για να μεταφέρει στον Βόλο τον 44χρονο, ο οποίος νωρίτερα είχε εντοπιστεί μέσα στο αυτοκίνητό του λιπόθυμος, στον δρόμο Βελεστίνου- Αερινού.

Ο οδηγός του ασθενοφόρου που ξεκίνησε από το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου ενημέρωσε το κέντρο του ΕΚΑΒ και το Νοσοκομείο Βόλου. Αρχικά εκτιμήθηκε ότι ο 44χρονος είχε καρδιολογικό πρόβλημα. Προκειμένου να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος ο οδηγός του ασθενοφόρου αποφάσισε να προσεγγίσει το Νοσοκομείο μέσω του περιφερειακού για να αποφύγει την αυξημένη κίνηση στις κεντρικές αρτηρίες του Βόλου. Παράλληλα ζητήθηκε η συνδρομή της αστυνομίας, ώστε ο 44χρονος να φτάσει το γρηγορότερο δυνατόν στο νοσοκομείο, όπως και έγινε.

Σημειώνεται ότι οι γιατροί είχαν ειδοποιηθεί και ήταν σε ετοιμότητα για να παραλάβουν το έκτακτο περιστατικό. Καλά πληροφορημένες πηγές λένε ότι ο 44χρονος είναι πλέον εκτός κινδύνου. Είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και ο συνδυασμός με φαρμακευτική αγωγή που ακολουθεί παραλίγο να αποβεί μοιραίος.

πηγή: taxydromos.gr