ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου ο Χαράλαμπος Πάσχος

Νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου ο Χαράλαμπος Πάσχος

Όπως γνωστοποίησε προηγουμένως ο ίδιος ο κ. Πάσχος και αναφέρει παράλληλα σε ρεπορτάζ η εφημερίδα Ταχυδρόμος, "νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου αναδείχτηκε ο Χαράλαμπος Πάσχος, στη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο ίδιος αναδείχθηκε με ψήφους της πλειοψηφίας, ήτοι, 11, καθώς η μείζονα αντιπολίτευση καταψήφισε. Αντιπρόεδρος του προεδρείου ορίστηκε ο κ. Κ. Γιάτσιος και γραμματέας ο κ. Α. Παπατόλιας

Στις δημαιρεσίες επίσης εκλέχτηκε η νέα δημοτική επιτροπή. Πρόεδρος θα είναι ο δήμαρχος Δημήτρης Νασίκας, ενώ από την πλειοψηφία επίσης εκλέχτηκαν οι Λευκή Κοντούρη- Καρατζιώλη και Δημήτρης Παλληκάρης. Από τη μείζονα αντιπολίτευση εκλέχτηκαν οι Γιώργος Παπαδάμ και Δημήτρης Καραβάς.

Τέλος, αντί για εντεταλμένοι σύμβουλοι αναλαμβάνουν χαρτοφυλάκιο αντιδημάρχου οι κ.κ. Χρήστος Σπαθής και Σάββας Τσαλδάρης".

Η δήλωση του κ. Πάσχου μετά την εκλογή του:

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, τον δήμαρχο Ρ. Φεραίου κ. Νασίκα για την πρότασή του να είμαι ο επόμενος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου μας καθώς και όλους τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας που με ψήφισαν ομόφωνα. Είναι η τέταρτη φορά στην τριακονταετή μου συνεχή παρουσία στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, που αναλαμβάνω τη θέση του Προέδρου.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μας ότι από την νευραλγική αυτή θέση που μου εμπιστεύθηκε ο κύριος δήμαρχος, καθώς και οι συνάδελφοί μου, θα προσπαθήσω να προωθήσω τα αιτήματά τους για την άμεση και καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή τους καθώς και την χάραξη των αναπτυξιακών έργων που θα προτείνει η νέα δημοτική αρχή για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια.