ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H κεντρική ομιλία του Νίκου Χαυτούρα στο "Park"

Στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Park πραγματοποίησε χθες βράδυ την κεντρική προεκλογική ομιλία του ο υποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Χαυτούρας
H κεντρική ομιλία του Νίκου Χαυτούρα στο "Park"

Συντρόφισσες και Σύντροφοι

Θέλω  να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας στην σημερινή  πολιτική εκδήλωση που δίνει χαρά και θάρρος για να συνεχίσουμε και ολοκληρώσουμε το βράδυ της Κυριακής αυτό τον όμορφο προεκλογικό Αγώνα που δώσαμε μαζί  για την εκλογής της Νέας Βουλής.

Γνωριζόμαστε  πάρα πολλά χρόνια  προσωπικά  και έχουμε μια βαθιά σχέση εμπιστοσύνης  και  αγάπης  που με την παρουσία σας σήμερα την επιβεβαιώσατε και την βαθύνατε ακόμη περισσότερο. Η σχέση αυτή για πολλά χρόνια ήταν η πιο στενή και ειλικρινής σχέση που μπορεί να υπάρξει η σχέση γιατρού και ασθενή  που είναι  ότι πιο ιερό υπάρχει,  για μας τους Ιατρούς είναι το ευαγγέλιο της κάθε μας δράσης και επιλογής.

Από σήμερα όμως αυτή σχέση παίρνει και μια άλλη μορφή   δεν είναι μόνο η σχέση του Ιατρού με τον ασθενή του πολίτη, ενός  γιατρού στο Δημόσιο σύστημα υγείας ή ενός πολίτη με έναν συνδικαλιστή του χώρου των γιατρών του ΕΣΥ.

Από σήμερα η σχέση αυτή που έχουμε γίνεται ιερότερη  και ακόμη πιο βαρύνουσα  για την δική μου πλευρά.

Σας ζητώ  να με εμπιστευτείτε  για να σας εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο της χώρας, να είμαι η φωνή σας στο Εθνικό Κοινοβούλιο, να είμαι εσείς οι ίδιοι, στις αποφάσεις που παίρνονται  για την χώρα, για το Έθνος, την Μαγνησία και το Βόλο, στη Βουλή των Ελλήνων.

Γνωρίζετε ο καθένας  πόσο σέβομαι και πόσο έχω υπηρετήσει την θέση του γιατρού στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας  και πόσο τιμώ την πιο βαθιά προσήλωση που πρέπει να έχει ο γιατρός  στις ανάγκες του ασθενούς και του ανθρώπου που υποφέρει. Από σήμερα όμως πρέπει να αναπτύξουμε και μια άλλη προσήλωση και ιδιότητα,  αυτή της εκπροσώπησης, που είναι το ίδιο ουσιαστική και βαθιά όσο η σχέση που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Βεβαία αυτό αλλάζει κάπως τα πράγματα. Μέχρι σήμερα ο Γιατρός έλεγε και ο ασθενής άκουγε ή έκανε ότι άκουγε τις συμβουλές του γιατρού. Ότι άκουγε…. άκουγε  τώρα το τι εφάρμοζε είναι ένα άλλο θέμα.

Από σήμερα όμως αυτό αλλάζει. Τώρα θα πρέπει εσείς να ζητάτε να σχολιάζετε να προτείνετε και εγώ να ακούω προσεκτικά όπως ο ασθενής το γιατρό του  για να μεταφέρω αυτούσιες τις απόψεις και την θέληση σας.

Αυτό είναι εξάλλου και το νόημα της αντιπροσωπευτικής Δημοκρατίας που βιώνουμε  που μπορεί να μην είναι και η καλύτερη δυνατή αλλά είναι ότι ασφαλέστερο κατακτήσαμε ποτέ σε αυτή τη χώρα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

Βέβαια για κάποια χρόνια με την ανάδειξη κάτι περίεργων φασιστικών μορφωμάτων αυτό αμφισβητήθηκε  και  κάποιοι έψαξαν τρόπους να τιμωρήσουν την Δημοκρατία επιλέγοντας περίεργα και επικίνδυνα  φασιστικά μορφώματα  όχι γιατί  πίστευαν οι πολίτες στο φασισμό, όχι βέβαια, ξέρω καλά ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αλλά για να πιέσουν ή και να συνετίσουν το πολιτικό σύστημα

Έτσι είδαμε το απαράδεκτο να γίνεται τρίτο κόμμα στην Μαγνησία ένα φασιστικό μόρφωμα.

Εγώ έχω σήμερα να σας πω, από αυτό το βήμα ότι το μήνυμα ελήφθη, οι πολίτες της Δημοκρατικής παράταξης αντέδρασαν,  οι διοικούντες κατάλαβαν και το μήνυμα και αυτή η κακή εικόνα για το Δημοκρατικό μας Βόλο πρέπει να αλλάξει.

Η πρώτη έμπρακτη αλλαγή θα είναι να  κατακτήσει το Κίνημα Αλλαγής την θέση του τρίτου κόμματος στην Μαγνησία.

Αυτό δεν θα είναι η μεγάλη νίκη αλλά θα είναι και  το πρώτο μεγάλο βήμα .

Στόχος  του ΠΑΣΟΚ του Κινήματος Αλλαγής δεν είναι να κερδίσουμε μια έδρα στην Μαγνησία. Όχι στόχος είναι να κερδίσουμε και πάλι τρείς και τέσσερεις  από  τις έδρες του νομού,  να ξαναγινούμε και πάλι πλειοψηφία  όπως αρμόζει στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα  και το Κίνημα Αλλαγής .

Η έδρα όμως στην Μαγνησία που έχει χαθεί από τις εκλογές του 2012  πρέπει να κερδηθεί και πάλι σε αυτές τις εκλογές. Αυτό θα είναι το πρώτο κυρίαρχο και σημαντικό Βήμα. 

Ο Αγώνας δεν τελειώνει εδώ με την μια έδρα αλλά αυτό θα είναι η απόδειξη  ότι η Προοδευτική  Παράταξη είναι ζωντανή, δυνατή, ενωμένη  για να συνεχίσει να υπάρχει και να έχει ελπίδες ότι και θα ξαναγίνει αυτό που ήταν και  θα ξαναδιοικήσει την χώρα οδηγώντας την οικονομία σε ανάπτυξη και τους πολίτες σε ευημερία, όπως έγινε χωρίς αμφιβολία στις προηγούμενες δεκαετίες  και όπως θα γίνει ξανά με ένα νέο ισχυρό Κίνημα Αλλαγής που έρχεται με την προσπάθεια της προέδρου μας Φώφης Γεννηματά.

Η  έδρα πρέπει να κερδηθεί  την Κυριακή 7 Ιουλίου στη Μαγνησία και το ΚΙΝΑΛ να αναδειχθεί Τρίτη δύναμη στο Νομό.

Ο πολίτης μπορεί εύκολα να  συγκρίνει, μπορεί να κάνει τις συγκρίσεις  και να δει την Μαγνησία επί ΠΑΣΟΚ … επί ΚΙΝΑΛ και χωρίς το ΚΙΝΑΛ.

Όλες οι μεγάλες παρεμβάσεις έγιναν  στο Βόλο και την Μαγνησία από την δική μας παράταξη. Το νοσοκομείο του Βόλου πότε έτρεξε ως έργο; Πότε προχώρησαν αυτά τα κτίρια  που κάποτε έλεγαν ότι  αυτό το  Νοσοκομείο είναι πολύ μεγάλο για το Βόλο;

Το ΠΑΣΟΚ έτρεξε το έργο και ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος του.

Η μεγαλύτερη  τελευταία  παρέμβαση   στην πόλη ήταν το Πανθεσσαλικό Στάδιο το οποίο αφέθηκε στην μοίρα του από πολλές κυβερνήσεις  και είναι έργο με ταυτότητα ΠΑΣΟΚ  άσχετα αν δεν καταφέραμε ποτέ να το αξιοποιήσουμε όπως θα έπρεπε.

Σε άλλες περιοχές το έκαναν. Ο Περιφερειακός Δρόμος ξεκίνησε επί ΠΑΣΟΚ και από ότι φαίνεται  το ΠΑΣΟΚ θα τον τελειώσει κιόλας.

Όλες οι μεγάλες επιλογές και παρεμβάσεις έγιναν από το δικό μας χώρο και  όλα αυτά τα χρόνια οι Κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ δεν κατάφεραν να τα προχωρήσουν ούτε ένα εκατοστό.

Δείτε το νομό αυτά τα τελευταία χρόνια που ο δικό μας πολιτικός χώρος δεν έχει εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο …. Ο νομός είναι σε αποδρομή.

Καταρχήν έχουν ξεχαστεί όλες οι μεγάλες  διεκδικήσεις του νομού και της πόλης μας, ούτε  στο όνειρό τους δεν έχουν οι πολιτικοί  αντίπαλοι δυνατότητα και φαντασία.

Η σύνδεση του Βόλου με τον Ε65  έχει ξεχαστεί και  οφείλουμε να επαναφέρουμε  την επιτακτική ανάγκη να συνδεθεί ο Βόλος με τον οδικό άξονα του Ιονίου με έναν σύγχρονο διπλής κατεύθυνσης δρόμο   που θα φέρει πιο κοντά στο Βόλο και το Λιμάνι όλη την νότια Θεσσαλία από τα Φάρσαλα μέχρι τις Σοφάδες και την Καρδίτσα.

Στο Λιμάνι του Βόλου  η τελευταία μεγάλη παρέμβαση αλλά και  ο πρώτος σχεδιασμός το περίφημο plan, έγινε από το ΠΑΣΟΚ και μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει το παραμικρό.

Ο βασικός σχεδιασμός έγινε από την Δημοκρατική Παράταξη και όσοι ακλούθησαν δεν έτρεξαν επί της ουσίας ούτε το έτοιμο σχέδιο ανάπτυξης του λιμανιού

Στο λιμάνι πρέπει να  υλοποιηθεί  η μεταφορά των χύδην προϊόντων σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Αλμυρού και στον υπάρχοντα   χώρο να γίνει μαρίνα σύγχρονη για σκάφη αναψυχής και  μεταφορά μόνο τυποποιημένων προϊόντων με κοντέινερ. Πρέπει επίσης να αξιοποιηθεί η κρουαζιέρα.

Η τελευταία μεγάλη παρέμβαση στο Πήλιο σχεδιάστηκε και προγραμματίστηκε πάλι από το ΠΑΣΟΚ με τον  δρόμο Χάνια - Κισσός.

Ο περιφερειακός δρόμος του Βόλου το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του πολεοδομικού Συγκροτήματος του Βόλου στο πιο δύσκολο κομμάτι του εκείνο που περνούσε μέσα από κατοικημένες περιοχές σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και όσοι ακολούθησαν 19 χρόνια μετά όχι  μόνο δεν κατάφεραν να το ολοκληρώσουν αλλά ούτε να το επεκτείνουν κατά ένα εκατοστό.

Όλα αυτά δείχνουν την βαθιά σχέση του τόπου μας με την παράταξη του ΚΙΝΑΛ με τον προοδευτικό κόσμο του Βόλου  από όλους του πολιτικούς και κομματικούς χώρους που είναι  και θα παραμένει άρρηκτος και θα επαναβεβαιωθεί με την εκλογή της Βουλευτικής Έδρας στην Μαγνησία.

Όλα αυτά τα χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Σύριζα η Μαγνησία παρά το γεγονός ότι τους εμπιστεύτηκε, στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση το 15 τους έδωσε πέντε βουλευτές και στην δεύτερη τρείς βουλευτές και δυο υπουργούς, δεν είχε όμως τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η Μαγνησία ξεχάστηκε από την Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αγνοήθηκε ο κόσμος της. Τίποτα δεν προχώρησε  και τίποτα δεν σχεδιάστηκε.

Ακόμη και αυτή η περίφημη ηλεκτροκίνηση του τραίνου Βόλος - Λάρισα είχε σχεδιαστεί  και προγραμματιστεί από προηγούμενες κυβερνήσεις  και αυτοί δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν το παραμικρό.

 Υπουργοί της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ έρχονταν στο Βόλο τα Σαββατοκύριακα έδιναν συνεντεύξεις υπόσχονταν έγα και από όλα αυτά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε όχι απλά μια κυβέρνηση που έδωσε υποσχέσεις αλλά είναι η επιτομή του πολιτικού ψεύτη που γνώριζε ότι  δεν μπορεί και δεν πρόκειται να υλοποιήσει τίποτα και παρόλα αυτά εξήγγειλε  με τα λόγια έργα και υποδομές.

Μόνο ο κύριος  Σπίρτζης επισκέφθηκε το Βόλο τρείς φορές πλαισιωμένος από υπουργούς και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ εξαγγέλλοντας έργα που δεν προχώρησαν ούτε κατ’ ελάχιστο στην Μαγνησία.

Βέβαια η απερχόμενη κυβέρνηση είχε μετατρέψει το ψέμα σε επιστήμη. Δεν ήταν μόνο η Μαγνησία που γνώρισε τις ψεύτικες υποσχέσεις , έπεσε θύμα ολόκληρη η χώρα.

Τι να θυμηθεί κανείς  τα μνημόνια που θα καταργούσε με ένα άρθρο και έναν νόμο και έφερε στην συνέχεια το χειρότερο τρίτο μνημόνιο το οποίο περιελάμβανε και υποθήκη της περιουσίας του Ελληνικού λαού κάτι που  δεν προβλέπονταν στα δυο πρώτα Μνημόνια;

Τι να θυμηθεί κανείς την αυτόματη κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, τον έλεγχο της Λίστας Λαγκάρντ ή την φορολόγηση των οφσόρ εταιρειών;

Τελικά υπερφορόλησε τους πάντες και "σκότωσε" την μεσαία τάξη που αποτελούσε ανέκαθεν την κινητήριο δύναμη της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Και εδώ είναι το οξύμωρο του πράγματος …

Από την μια πλευρά επέβαλε αβάσταχτους φόρους  σε όλους, καύσιμα, τρόφιμα, ειδή πρώτης ανάγκης, διόδια προκαταβολή φόρου και από την άλλη στέρησε από τις δημόσιες υποδομές χρήματα και προσωπικό.

Την ίδια ώρα που  ο έλληνας φορολογούμενος  δέχονταν την επίθεση των φόρων του ΣΥΡΙΖΑ, την ίδια ώρα αποδυναμώνονταν οι δημόσιες υποδομές με ελλείψεις γιατρών στα νοσοκομεία  και στην περίθαλψη με επικουρικούς γιατρούς, αντί να αυξάνεται ο αριθμός τους μειώνεται, στέλνοντας τα παιδιά μας που τέλειωσαν τις ιατρικές σχολές, να δουλέψουν στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα που αυξάνονταν οι φόροι στην Σκόπελο, στη Σκιάθο, την Αλόννησο δεν υπάρχουν γιατροί να καλύψουν τις ανάγκες. Στο νοσοκομείο του Βόλου λείπουν βασικές ειδικότητες γιατρών ενώ τα Κέντρα Υγείας παραμένουν υποστελεχωμένα και αφημένα στην μοίρα τους.

Ανάλογη είναι η κατάσταση σε ολόκληρο το Δημόσιο Τομέα.

Που δεν υπάρχει υποστελέχωση;

Στην Αστυνομία;

Το λιμενικό; Την Πυροσβεστική Υπηρεσία;

Στους Δήμους , στις Εφορίες  ακόμη και στα σχολεία μας  και ιδιαίτερα στην ειδική αγωγή!

Την ίδια ώρα που έδιναν υποσχέσεις για μια νέα Ελλάδα μπλοκάριζαν την ανάπτυξη με την υπερφορολόγηση, έκοβαν τα Δημόσια Έργα από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και   καταρράκωναν  τις Δημόσιες Υποδομές της Περίθαλψης και της Παιδείας.

Όλα αυτά τα ζούμε καθημερινά όλοι μας  και εγώ προσωπικά ακόμη περισσότερο ως μάχιμος γιατρός πρώτης γραμμής στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Τις ελλείψεις στην Υγεία τις καταγγέλλω καθημερινά και ως συνδικαλιστής και πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών και ως Δημοτικός Σύμβουλος. Σήμερα όμως από αυτή εδώ την θέση του υποψηφίου Βουλευτή οφείλω όχι απλά να καταγγείλω αλλά να υποσχεθώ ειλικρινά κοιτώντας σας στα μάτια, ότι θα παλέψω για να αλλάξουν τα πράγματα, να επιλυθούν τα προβλήματα και να γίνει η ζωή όλων των συμπολιτών μου ευκολότερη .

Σήμερα από  αυτό εδώ το βήμα και αυτή την συγκέντρωση δεν θα περιοριστούμε μόνο στην καταγραφή του προβλήματος αλλά στην δέσμευση για αγώνα που θα οδηγήσει στην επίλυση των προβλημάτων για μια σύγχρονη και πιο οργανωμένη Μαγνησία.

Για έναν Βόλο με τις υποδομές που αρμόζουν σε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη.

Η επιλογή να μετέχω στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ δεν ήταν επιλογή για το φαίνεσθε και γιατί έτσι έπρεπε, ούτε μια επιλογή γιατί είχε ανάγκη προσωπική ο Χαυτούρας ή και το κόμμα .

Η επιλογή της υποψηφιότητας με το Κίνημα Αλλαγής ήταν μια συνειδητή επιλογή ανάληψης ευθυνών απέναντί σας γιατί όλα αυτά που έγιναν ή δεν έγιναν πρέπει να τα αλλάξουμε, να τα βελτιώσουμε.

Γιατί περιμένω από εσάς με την ψήφο σας την Κυριακή να δώσετε την εντολή στον Νίκο Χαυτούρα να εκπροσωπήσει την Μαγνησία στο Κοινοβούλιο και να παλέψει  να βελτιώσουμε τις υποδομές, να φέρουμε την ανάπτυξη, να λύσουμε τα προβλήματα, να φτιάξουμε έναν Βόλο που θέλουμε εμείς οι γονείς να αρμόζει στα παιδιά μας.

Ο δρόμος είναι απλός και συγκεκριμένος .

Καταγραφή των προβλημάτων και αγώνας που θα ξεκινήσει με την δική σας εντολή, την δική σας  ψήφο για να μειώσουμε την ανεργία στον ρημαγμένο Βόλο. Μια πόλη με μια Βιομηχανική περιοχή που σήμερα ερημώνει.

Κάποτε την δεκαετία του `80 και του `90  στην αλλαγή της βάρδιας από την  βιομηχανική περιοχή ξεχύνονταν κόσμος και σήμερα αν εξαιρέσει κανείς κάποια λιγοστά εργοστάσια η βιομηχανική μετατράπηκε σε κρανίου τόπο.

Μας είπαν θα φέρουν εργοστάσια μάλιστα υποσχέθηκαν και 16 τον αριθμό που υποτίθεται ότι θα τα άνοιγαν άμεσα με το πακέτο Γιούνκερ.

Ο Γιούνκερ φεύγει αυτές τις ημέρες από την προεδρεία της Κομισιόν και τα εργοστάσια που υποσχέθηκαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν υπάρχουν αλλά κάνουν και αυτοί οι ίδιοι ότι δεν θυμούνται τι έλεγαν  μόλις πριν δυο χρόνια. Η ηθική παραλυσία αυτών των ανθρώπων δεν έχει όρια.

Συναγωνίζονται και αυτό τον ίδιο το Μαυρογιαλούρο της ελληνικής ταινίας, ο  οποίος στο τέλος είχε και φιλότιμο και παραιτήθηκε. Αυτοί δεν έχουν ούτε το φιλότιμο του Μαυρογιαλούρου.

Υποτίθεται ότι θα έκαναν εκλογές στο τέλος της τετραετίας και τελικά έπεσαν από τα σύννεφα, όταν έλαβαν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Ο κόσμος το είχε τούμπανο και ο Τσίπρας κρυφό καμάρι, δεν ήξερε ότι η κυβέρνησή του ότι δεν είχε λαϊκή αποδοχή;

Το αποτέλεσμα των εκλογών περίμενε ο πρωθυπουργός για να μάθει την λαϊκή θέληση ? Τόσο μακριά  ήταν από τον κόσμο και τους πολίτες;

Όχι βέβαια και ήξερε και γνώριζε…. απλά προκήρυξε τις εκλογές όχι με γνώμονα αν θα τις χάσει ή όχι... Αυτό είναι σίγουρο… θα τις χάσει…. αλλά προκήρυξε τις εκλογές με γνώμονα… πότε μπορεί να κάνει την μεγαλύτερη ζημιά στο ΚΙΝΑΛ.

Γιατί από ην εξουσία φεύγει… Αλλά… ταυτόχρονα  προσπαθεί να γαντζωθεί στην ιστορία και να γίνει ΠΑΣΟΚ στην θέση του ΠΑΣΟΚ.

Οι εκλογές γίνονται τώρα  γιατί ο Σύριζα  προσπαθεί να πλασαριστεί ως Προοδευτική Παράταξη και να σφετεριστεί αυτό που ο λαός ξαναβρίσκει στο χώρο του Κινήματος Αλλαγής, την αληθινή και μόνη προοδευτική παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου.

Δεν φτάνει που έβαλαν την χώρα  σε περιπέτειες με το λαϊκισμό τους , δεν φτάνει που έπρεπε να κάνουν εκλογές εδώ και δυο χρόνια και γραπωμένοι στην καρέκλα της εξουσίας δεν έφευγαν …. Προσπαθούν τώρα και γραπωθούν στην καρέκλα και σαν αντιπολίτευση για να καπηλευτούν τον κόσμο του  Κέντρου.

Κάποτε δήλωναν αριστεροί επαναστάτες φίλοι της Βενεζουέλας και σήμερα προσπαθούν να εισχωρήσουν λάθρα στο ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό κόμμα.

Ο λαός όμως τους πήρε είδηση  και δεν θα τους δώσει άφεση αμαρτιών.

Το ΠΑΣΟΚ έκανε λάθη και τα πλήρωσε αυτά τα λάθη .

Έκανε την αυτοκριτική του και πόνεσε αλλά μπορεί σήμερα να βγει εδώ απέναντι σας και να φωνάξει με παρρησία "Αναγνώρισα τα Λάθη",  "έλαβα το μήνυμα", "προχώρησα στην ανανέωση ανθρώπων και ιδεών που έπρεπε να έχω κάνει από τα μέσα της δεκαετίας του `90".

Η δική μου υποψηφιότητα  είναι η μεγαλύτερη απόδειξη αυτής της ανανέωσης…  της ανάγκης για αναγέννηση της Δημοκρατικής Παράταξης που έρχεται και θα είναι η καλύτερη απάντηση στα πολιτικά ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα βρίσκονται απέναντί σας ως υποψήφιος βουλευτής όχι γιατί είμαι γιατρός νευροχειρουργός ή εξέχον πολιτικό πρόσωπο, αλλά γιατί είμαι ένας από εσάς… είμαι εσείς .

Όλα αυτά τα χρόνια έχετε καταλάβει ότι δεν με κερδίζουν οι καρέκλες και τα ακριβά λούσα αλλά με κερδίζει η καλημέρα όλων σας, η αγάπη όλων σας, ο καλός λόγος όλων σας…   γιατί εσείς είστε οι δικοί μου άνθρωποι…  οι άνθρωποι που με ενδιαφέρουν και μετράει η άποψη σας για μένα.  Δεν κατέβηκα στην πολιτική για να γίνω ένας από τους εκλεγμένους αλλά για να συνεχίσω να είμαι ένας από εσάς

Σήμερα αυτό θέλω να σας πω περισσότερο αυτό θέλω να τονίσω αυτό θέλω να σας μεταδώσω

Ζητώ την στήριξη σας  γιατί το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής πρέπει και τους αρμόζει να ξαναγίνουν αυτό που ήταν αλλά και γιατί είμαι ένας  από εσάς και πρέπει να σας εκπροσωπεί ένας δικός σας άνθρωπος… ένας άνθρωπος σαν εσάς  και όχι κάποιος με ευγενικές καταγωγές και κομματικά οφίτσια.

Σας Ευχαριστώ

Ζητώ την ψήφο σας την Κυριακή 7 Ιουλίου για να ξανακάνουμε το ΠΑΣΟΚ μεγάλο

Ζητώ την ψήφο σας για να εκφραστεί η γνώμη σας στην Βουλή

Ζητώ την ψήφο σας για κερδηθεί και πάλι η ΕΔΡΑ στη Μαγνησία