ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ήθος και αξιοπρέπεια σύμφωνα πάντα με το σύνθημά μας "έντιμα και καθαρά"

Η δήλωση του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιώργου Παπαδάμ, μετά την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Ρήγα Φεραίου
Με ήθος και αξιοπρέπεια σύμφωνα πάντα με το σύνθημά μας "έντιμα και καθαρά"
Ημέρα ορκωμοσίας σήμερα 23 Δεκεμβρίου 2023 για τη νέα δημοτική θητεία  στο Δήμο Ρήγα Φεραίου.
 
Από τη θέση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης και της παράταξης  "Ανανέωση και Συνεργασία για τον δήμο μας", μαζί με τους συνεργάτες μου, θα λειτουργήσουμε με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας, πάντα με κριτήριο το καλό του δήμου και των δημοτών.
 
Πρόθεσή μας είναι να κινηθούμε με ήθος και αξιοπρέπεια σύμφωνα πάντα με το σύνθημά μας "έντιμα και καθαρά". Θέλουμε να βοηθήσουμε στη σωστή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου, γι αυτό θα συναινέσουμε στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων και θα ασκήσουμε την κριτική μας εκεί που θα χρειαστεί.
 
Στόχος μας είναι να επιδοκιμάσουμε και να στηρίξουμε τις προτάσεις για ανάπτυξη και δημιουργία και από την άλλη πλευρά να αποδοκιμάσουμε και να ελέγξουμε τις προσπάθειες και τις τακτικές που στόχο έχουν την αδιαφάνεια στη λειτουργία του δήμου.
 
Θα επιδιώξουμε τη συνεργασία με την κεντρική διοίκηση και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, διεκδικώντας πάντα αυτά που δικαιούμαστε ως δήμος.
 
Ευελπιστούμε σε μία παραγωγική θητεία για το δημοτικό συμβούλιο, τη δημοτική επιτροπή , το δήμαρχο, τους προέδρους και τους συμβούλους δημοτικών κοινοτήτων.
 
Ευχόμαστε να είναι καλή και δημιουργική η νέα θητεία του δημοτικού συμβουλίου 2024-2028 και καλή δύναμη σε όλους τους αιρετούς.
 
Χρόνια πολλά, σε όλους τους δημότες, καλές γιορτές, με υγεία και καλή χρονιά.
 
Γιώργος Παπαδάμ
Επικεφαλής αντιπολίτευσηςδήμου Ρήγα Φεραίου