ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε καινοτόμες επιχειρήσεις και στο Κέντρο Alzheimer ο Θανάσης Λιούπης

Την εμπορική αγορά του Βόλου επισκέφθηκε το πρωί της Τετάρτης ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία, Αθανάσιος Λιούπης, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
Σε καινοτόμες επιχειρήσεις και στο Κέντρο Alzheimer ο Θανάσης Λιούπης

Διαβάζουμε πως μίλησε με καταστηματάρχες και μικρομεσαίους εμπόρους, όπως και με εργαζομένους.Τα προβλήματα,  που αντιμετωπίζουν είναι πολλά με κυρίαρχο αυτό της υψηλής φορολόγησης, που δεν τους αφήνει να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Ο κ. Λιούπης μεταφέροντας το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε προς τους εμπόρους ότι στόχος της Ν.Δ. είναι η τόνωση της αγοράς, η αύξηση των επενδύσεων και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας με καλούς μισθούς για τους εργαζομένους.

Στο πλαίσιο αυτό, επισκέφθηκε τις καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις "SDENG" και "Centaur", που εδρεύουν στο λιμάνι του Βόλου και η εργασιακή τους φήμη έχει λάβει παγκόσμια διάσταση, με γραφεία στην Αμερική και έντονη δραστηριότητα.

Πρόκειται για υψηλής τεχνολογίας επιχειρήσεις, οι οποίες συνεργάζονται με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και αξιοποιούν στο έπακρο το γνωστικό ακαδημαϊκό επίπεδο. "Μία ιδέα υλοποιήθηκε και σήμερα αυτές οι εταιρίες απασχολούν πολλούς εργαζόμενους, καλοπληρωμένους και συμβάλλουν στην εθνική οικονομία. Δυστυχώς όμως  πλήττονται κι αυτές από τους υψηλούς φόρους, τις υψηλές εισφορές, το φόρο υπεραξίας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας,  η υψηλή φορολογία στις επιχειρήσεις θα μειωθεί, προκειμένου να υπάρξει ανάπτυξη των εταιριών, αλλά και του τόπου", σχολίασε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας.

Να σημειωθεί πως οι εν λόγω εταιρίες, θα βοηθήσουν με την τεχνογνωσία τους και στη δημιουργία του "έξυπνου" λιμανιού.

Επίσκεψη και στο Κέντρο Alzheimer

Ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας κ. Λιούπης επισκέφθηκε και το Κέντρο Αποκατάστασης Alzheimer. Εκεί, συνομίλησε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ξεναγήθηκε στους χώρους του.

"Πρόκειται για μία πρωτοποριακή και μοναδική στην Ελλάδα δομή υγείας, η οποία αντιμετωπίζει τη νόσο Alzheimer και τους ασθενείς με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανώτερης ποιότητας παροχές. Η εν λόγω δομή πρέπει να υποστηριχθεί πάση θυσία, καθώς το Alzheimer είναι μία νόσος που δυστυχώς επηρεάζει όχι μόνο τον ασθενή αλλά όλο το οικογενειακό περιβάλλον. Πρέπει να αισθανόμαστε τυχεροί, που στην περιοχή μας λειτουργεί αυτή η μονάδα", εποσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Λιούπης, ο οποίος γνωρίζει ως χειρουργός ενδελεχώς τα ζητήματα υγείας.

Αύριο, Πέμπτη 4 Ιουλίου ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας θα επισκεφθεί στις 13:45 το Γηροκομείο Βόλου, στις 18:30 την Αμαλιάπολη και στις 19:30 τη Σούρπη.

 

Πιο διαβασμένα