ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Onirama ζωντανά στη Λάρισα

Οι Onirama ζωντανά στη Λάρισα

Οι Onirama ζωντανά στη Λάρισα!

Πότε; Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023

Που; Circus Entertainment Hub  (Ερυθρού Σταυρού 4, Λάρισα)

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30

Πληροφορίες – κρατήσεις: 6974 077860

Προπώληση εισιτηρίων σε Βιβλιοπωλείο Καλτσάς και Snuff Tobacco 

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, έρχονται για να δώσουν το δικό τους ρυθμό με μία αξέχαστη συναυλία.

Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 4.000 εμφανίσεις συνολικά στην καριέρα τους, οι ONIRAMA είναι αναμφισβήτητα η μπάντα με τις περισσότερες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο!

ONIRAMA γεμίζουν τις αποσκευές τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους και την καλύτερή τους διάθεση.

Στο ταξίδι αυτό τους συντροφεύει μια playlist που αντανακλά την “mixin–up” ψυχή της μπάντας: από τον “Δύσκολο Καιρό για Πρίγκιπες” μέχρι το “Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους”. Από το “Να την Προσέχεις” μέχρι την ξεσηκωτική εκδοχή του “Ξημερώνει και Βραδιάζει” του Βασίλη Τσιτσάνη, που παρουσίασαν πρώτη φορά στα live τους την περασμένη χρονιά.

Και από την “Κλεψύδρα” μέχρι την πρόσφατη επιτυχία τους “Μετανιώνω”, όλα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, «ανακατεμένα» με τον τρόπο που μόνο οι ONIRAMA γνωρίζουν, για να μας παρασύρουν σε έναν ατελείωτο…Χορό!