ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κάλεσμα αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Συγκέντρωση τροφίμων και είδών πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ρήγα Φεραίου που βρίσκεται στο Βελεστίνο, απέναντι από τον Πύργο του Ρολογιού, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 4, καθημερινά, 7.00 π.μ. – 15.00
Κάλεσμα αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου και οι Κοινωνικές δομές στηρίζοντας τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα διαβίωσης πραγματοποιεί για ακόμη μια φορά Κάλεσμα Αλληλεγγύης.

Μετά το ρήμα «αγαπώ», το «βοηθώ» είναι το πιο ωραίο ρήμα στον κόσμο!

Τις επόμενες ημέρες που πλέον βρισκόμαστε στο χαρούμενο εορταστικό κλίμα των Χριστουγέννων, σας ενημερώνουμε ότι συγκεντρώνουμε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο που βρίσκεται στο Βελεστίνο έναντι πλατείας ρολογιού, Ηρώων Πολυτεχνείου 4, καθημερινά, 7.00 π.μ. – 15.00, κάπως έτσι θα μπορέσουμε  όλοι μαζί  βοηθώντας τους συνανθρώπους μας, να νοιώσουμε την αξία των Χριστουγέννων  και του μοιράσματος.

Γνωρίζοντας την ευαισθησία των δημοτών μας, των μαθητών και των επαγγελματιών της περιοχής, σας καλούμε όλους και φέτος, στο μέτρο του δυνατού και ενόψει των εορτών, να στηρίξετε το Κοινωνικό μας Παντοπωλείο.

Κατά την επίσκεψή σας στο χώρο των κοινωνικών δομών, θα έχουμε  την ευκαιρία να ακούσουμε τις δικές σας προτάσεις για τις ανάγκες – ελλείψεις, καθώς και να   ενημερωθείτε από τους εργαζομένους στις κοινωνικές δομές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο, για τη σίτιση, για το Βοήθεια στο Σπίτι και το Κέντρο Κοινότητας, τις δομές,  οι  οποίες συστεγάζονται και να πληροφορηθείτε αναλυτικά για όλες τις δράσεις και τα προγράμματα των κοινωνικών δομών που υλοποιεί ο Δήμος μας από επιστημονικό προσωπικό της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 2425023794.