ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Συναντήσεις με φορείς και πολίτες για την Μ. Χρυσοβελώνη

Η υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη συνεχίζει τις συναντήσεις και τις επαφές της με τους πολίτες, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
Συναντήσεις με φορείς και πολίτες για την Μ. Χρυσοβελώνη

Όπως διαβάζουμε, συγκεκριμένα χθες επισκέφθηκε τα ΚΑΠΗ του Αγίου Βασιλείου, Βόλου και της Ν. Δημητριάδας όπου συνομίλησε με τους ηλικιωμένους και είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς τους.

Στη συνέχεια είχε συνάντηση με το Σωματείο Ατόμων με προβλήματος όρασης Μάγνητες Τυφλοί. Εκεί συνάντησε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και μέλη του σωματείου και συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος των ατόμων με αναπηρία όρασης.

Παράλληλα επισκέφθηκε το Κέντρο Τουριστικής Προβολής του Δήμου Βόλου καθώς και την υπηρεσία Βοήθεια Στο Σπίτι συγχαίροντάς τους για το κοινωνικό έργο που επιτελούν.

Δίπλα στους διασώστες, τους γιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, βρέθηκε η κ. Χρυσοβελώνη όπου περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του φορέα, ενημερώθηκε για τον τρόπο διαχείρισης των επειγόντων περιστατικών και συζήτησε διεξοδικά με το προσωπικό για τα προβλήματά του.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με την Ένωση Γονέων Δήμου Βόλου όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Η. Κουτσερή, τον Αντιπρόεδρο κ. Θ. Κορομήλη και το μέλος κ. Ε. Βεργίνη. Ακούστηκαν και καταγράφηκαν προβληματισμοί, νέες ιδέες και σκέψεις όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και η κ. Χρυσοβελώνη δεσμεύτηκε ότι θα  συμβάλλει ουσιαστικά από οποιαδήποτε θέση και αν βρίσκεται, στις προτάσεις για λύση  των σοβαρών προβλημάτων της παιδείας.

Ακολούθησε επίσκεψη στις δημόσιες υπηρεσίες του Βελεστίνου όπως και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Β΄ ΒΙ.ΠΕ όπου συνεχάρη τα στελέχη της υπηρεσίας για την ετοιμότητα και την εξαιρετική ανταπόκριση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Τέλος η κ. Χρυσοβελώνη πραγματοποίησε περιοδεία σε Αμαλιάπολη, Σούρπη, Πτελεό και Αχίλλειο.