ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Οι μέρες του τάνγκο" από το Puerto del Tango στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου

"Οι μέρες του τάνγκο" από το Puerto del Tango στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου

 

Το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου, το Μη Κερδοσκοπικό Πολιτιστικό Σωματείο «Puerto del Tango» διοργανώνει την εκδήλωση «Tango Dias con Estilo», ένα διήμερο τάνγκο με σεμινάρια, χορευτικό σόου και ζωντανή ορχήστρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου με έναρξη το απόγευμα του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, με σεμινάριο χορού. Η μεγάλη χοροεσπερίδα τάνγκο/μιλόνγκα της βραδιάς, στις 9.00 το βράδυ του Σαββάτου, θα περιλαμβάνει σόου από τους επαγγελματίες χορευτές και δασκάλους Λία Σελαλμαζίδη και Βασίλη Ερωτόκριτο και πρόγραμμα από τη ζωντανή ορχήστρα «Con Estilo Tango». Χορευτικά σεμινάρια και απογευματινή μιλόνγκα θα πραγματοποιηθούν, επίσης, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεματικές των μαθημάτων, τις τιμές και το πρόγραμμα επισκεφθείτε τη σελίδα του Σωματείου στο Facebook, Puerto del Tango.

Σχετικά με το ανεξάρτητο και μη κερδοσκοπικό πολιτιστικό Σωματείο «Puerto del Tango»

Το «Puerto del Tango» ιδρύθηκε το 2005 στην πόλη του Βόλου με σκοπό την προώθηση και διάδοση του Αργεντίνικου τάνγκο στη Θεσσαλία και όλη την Ελλάδα. Διοργανώνει, επίσης, βραδιές τάνγκο, εκπαιδευτικά σεμινάρια, μαθήματα, παραστάσεις, εκπαιδευτικές εκδρομές και πολλά άλλα στον Βόλο.