ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια για τα παιδιά του Στεφανοβικείου στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Μετάλλια και διακρίσεις για τον Σύλλογο Φίλων Ιαπωνικού Καράτε Στεφανοβικείου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών που έλαβε χώρα στην Χαλκίδα (25-26/11)
Μετάλλια για τα παιδιά του Στεφανοβικείου στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Το Σαββατοκύριακο  25-26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε  το Πανελλήνιο Κύπελλο Εγχρώμων και Μαύρων Ζωνών. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), στο Κλειστό Γυμναστήριο "Τάσος Καμπούρης" στη Χαλκίδα. Η συμμετοχή των αθλητών ήταν μεγάλη μετρώντας περίπου 3000 συμμετοχές. Ο σύλλογος Φίλων Ιαπωνικού Καράτε έδωσε το παρόν στο πρωτάθλημα με 7 αθλήτριες και 1 αθλητή κατακτώντας συνολικά 3 αργυρά και 4 χάλκινα μετάλλια διαγωνιζόμενοι στο kumite.

Συγκεκριμένα οι διακρίσεις των αθλητών-τριών του συλλόγου ήταν οι εξής:

  • 2η θέση Χατζόπουλος Βασίλειος στην κατηγορία kumite Παίδων 12 ετών -37 κιλά.
  • 2η θέση Ναούμ Δέσποινα στην κατηγορία kumite Κορασίδων 13 ετών -54 κιλά.
  • 2η θέση Γιαννούχου Αικατερίνη στην κατηγορία kumite Κορασίδων 13 ετών +54 κιλά.
  • 3η θέση Γιαννούχου Μαρία στην κατηγορία kumite Κορασίδων 11 ετών +44 κιλά.
  • 3η θέση Ακριβούση Ευαγγελία στην κατηγορία kumite Κορασίδων 11 ετών +44 κιλά.
  • 3η θέση Παχή Ευαγγελία στην κατηγορία kumite Κορασίδων 12 ετών -50 κιλά.
  • 3η θέση Πρασσά Βασιλική στην κατηγορία kumite Κορασίδων 13 ετών -54 κιλά.

Στους αγώνες διαγωνίσθηκε και η Πολίτη Κωνσταντίνα στην κατηγορία νεανίδων +61 κιλά. Η Κωνσταντίνα αγωνίσθηκε με σθένος και τεχνική κατάρτιση και ήταν η πρώτη φορά που άλλαξε κατηγορία διαγωνιζόμενη στις νεανίδες, κατακτώντας την 5η θέση.

Την προετοιμασία και καθοδήγηση των αθλητών-τριών ανέλαβε η προπονήτριά τους Φιλιπόνη Μαρία (Δίπλωμα Γ` κατηγορίας ΓΓΑ), η οποία τους συνόδευσε και τους καθοδήγησε καθόλη τη διάρκεια των αγώνων. Παρόν επίσης ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου Φίλων Ιαπωνικού καράτε Στεφανοβικείου Αθανάσιος Καραπλιάγγος, δίνοντας τη δική του στήριξη στους αθλητές του συλλόγου.

Το Δ.Σ. του συλλόγου και η προπονήτρια θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τους γονείς των αθλητών-τριών για την αμέριστη συμπαράστασή τους στο σύλλογο και την πολύτιμη βοήθειά τους σε κάθε διοργάνωση.