ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε Σκόπελο και Γλώσσα η Ζαφειρούλα Αναγνώστου

Η ενημέρωση από την υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Ζαφειρούλα Αναγνώστου
Σε Σκόπελο και Γλώσσα η Ζαφειρούλα Αναγνώστου

Τη Σκόπελλο και τη Γλώσσα επισκέφτηκε τη Δευτέρα (1/7) η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας Ζαφειρούλα Αναγνώστου. Συναντήθηκε με το Δήμαρχο κ. Χρήστο Βασιλούδη ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σκόπελος κάποια από τα οποία είναι κοινά με τα υπόλοιπα νησιά των Σποράδων.

Ο Δήμαρχος επισήμανε την ανάγκη στελέχωσης ανθρωπίνου δυναμικού σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Σκοπέλου καθώς οι άνθρωποι αποτελούν απαραίτητο κεφάλαιο για να προχωρήσουν έργα ανάπτυξης. Το ίδιο θέμα υποστελέχωσης αναφέρθηκε και στο Δασαρχείο Σκοπέλου όπου τα προβλήματα είναι επίσης πολλά.

Η υποψήφια βουλευτής συναντήθηκε επίσης με τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Δημήτρη Ευσταθίου, την νεοκλεγείσα δημοτική σύμβουλο Ιωάννα Ευσταθίου στο συνδυασμό του νέου Δημάρχου Σταμάτη Περίσση, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Γλώσσας κο Δημήτρη Τσουκαλά καθώς και με επιχειρηματίες και κατοίκους του νησιού όπου αναφέρθηκαν τα ζητήματα υγείας, συγκοινωνιών, υποδομών και τουρισμού τα οποία πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν συνολικά καθόλη τη διάρκεια του χρόνου και όχι αποσπασματικά.

Η πολιτεία οφείλει να είναι αρωγός στις νησιωτικές περιοχές και στη Μαγνησια γενικότερα όπου τα καθημερινά προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι προϋποθέτουν συνεργασία σε τοπικό , περιφερειακό και κεντρικό επίπεδο.