ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ποια στάδια της Μαγνησίας μπορούν να επωφεληθούν από την τοποθέτηση LED 

Γιάννης Βρούτσης και Ζέττα Μακρή για τον ηλεκτροφωτισμό των σταδίων της Μαγνησίας
Ποια στάδια της Μαγνησίας μπορούν να επωφεληθούν από την τοποθέτηση LED 

Την δεύτερη, κατά σειρά, συνάντηση μέσα σε λίγες ημέρες, είχε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Μαγνησίας κ. Ζέττα Μ. Μακρή με τον Αναπληρωτή Υπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, για την προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED σε στάδια του Ν. Μαγνησίας. 

Η κ. Μακρή, η οποία είχε μία άκρως εποικοδομητική συνεργασία με τον κ. Βρούτση, στις αρχές του μήνα και, συγκεκριμένα, την 1η Νοεμβρίου, με αφορμή την αναγκαιότητα χρηματοδότησης εργασιών για την αναβάθμιση του δημοτικού σταδίου Σκοπέλου «Επαμεινώνδας Πετραλιάς», συζήτησε, προχθές με τον Αν. Υπουργό την δυνατότητα για την συντήρηση, προμήθεια και τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων τεχνολογίας LED σε έναν μεγάλο αριθμό σταδίων της Μαγνησίας, μέσω της πρωτοβουλίας που ανέλαβε ο ίδιος, πρόσφατα. Μάλιστα, η κ. Μακρή πρότεινε έναν σημαντικό αριθμό σταδίων της Μαγνησίας, που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την συγκεκριμένη παρέμβαση, όπως: το OLYMPICO SPORT CLUBτο Βασδέκειο Στάδιο, το γήπεδο Σαρακηνού, το στάδιο της Άλλης Μεριάς, της Αγίας Παρασκευής, της Σούρπης, του Αλμυρού, του Ριζομύλου, του Στεφανοβικείουτου Βελεστίνου και της ΣκοπέλουΟ κ. Βρούτσης, αφού ενημέρωσε την κ. Μακρή για την πορεία του προγράμματος που σχεδιάζει και οργανώνει, εξέφρασε την βούληση αλλά και την πρόθεση να χρηματοδοτηθεί ο ηλεκτροφωτισμός των παραπάνω σταδίων εφόσον, μέσω της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας (ΕΠΣΘ), αποσταλούν τα απαραίτητα στοιχεία και δικαιολογητικά στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, η οποία έχει ορισθεί επικεφαλής του εγχειρήματος για όλη την επικράτεια. 

Η κ. Μακρή ευχαρίστησε, θερμά, τον Υπουργό για την συνεργασία, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση του ηλεκτροφωτισμού ενός μεγάλου αριθμού σταδίων της Μαγνησίας.