ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ψητοπωλείο SouvLucky σε νέα μεγαλύτερο χώρο στον Ριζόμυλο!

Επισκεφτείτε το αγαπημένο σας ψητοπωλείο σε νέο, μεγαλύτερο και καλαίσθητο χώρο στην πλατεία Ριζομύλου με πεντανόστιμo κοντοσούβλι, ψητά της ώρας και σουβλάκια σε καθημερινή βάση!
Ψητοπωλείο SouvLucky σε νέα μεγαλύτερο χώρο στον Ριζόμυλο!

Όπως είναι γνωστό, ο Ριζόμυλος Μαγνησίας, έχει αναδειχθεί εδώ και χρόνια σε μέρος το οποίο προσελκύει κόσμο από όλο τον Νομό μέσω της εστίασης.

Tο κατάστημα διατίθεται και για εκδηλώσεις-δεξιώσεις-επαγγελματικά δείπνα. Ρωτήστε μας στα τηλέφωνα: 2425031538 και 6981110022.

Ιδού και το μενού στο SouvLucky, όρεξη να έχετε!

Σε μερίδα, πίτα, κυπριακή-ψωμί ή σκεπαστή: Σουβλάκι χοιρινό, σουβλάκι κοτόπουλο, κεμπάπ χοιρινό, κεμπάπ κοτόπουλο, κεμπάπ πρόβειο, λουκάνικο χωριάτικο, λουκάνικο πεπερόνε, μπιφτέκι απλό, μπιφτέκι γεμιστό, μπιφτέκι κοτόπουλο, κοκορέτσι, παϊδάκια πρόβεια, πανσέτα χοιρινή.

Ποικιλία από φρέσκες σαλάτες (χωριάτικη, εποχής, καίσαρα, ομώνυμη SouVlucky), ορεκτικά (φέτα λαδορίγανη, φέτα ψητή) και φυσικά συνοδευτικά ποτά!

Έπειτα από 1,5 χρόνο το παραδοσιακό ψητοπωλείο στον Ριζόμυλο μεγάλωσε και λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό σε νέο χώρο στην πλατεία Ριζομύλου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Ο Μάριος που έχει εργαστεί για χρόνια ως αρχι-μάγειρας σε μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και εστιατόρια και η σύζυγός του Χρύσα έχουν καταφέρει να αναπτύξουν τις γεύσεις και την επιχείρησή τους!

Καθημερινά, εκτός Δευτέρας, σε ένα ζεστό περιβάλλον το οποίο διατίθεται και για δεξιώσεις και παντός είδους εκδηλώσεις.

Μπορείτε να μας παραγγείλετε ό,τι θέλετε και να τα παραλάβετε από το χώρο μας!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2425031538 και 6981110022.