ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φιλανθρωπική εκδήλωση της "Φλόγας" στον Αλμυρό

Φιλανθρωπική εκδήλωση της "Φλόγας" στον Αλμυρό

Η Φλόγα Μαγνησίας και οι Φίλοι Φλόγας Αλμυρού  σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αλμυρού, τη Μικτή Χορωδία Δήμου Αλμυρού και τη Μικτή Χορωδία του Λαογραφικού Ομίλου Πτελεού   σας προσκαλούν σε μια κατανυκτική μουσική βραδιά, το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, στις 7:00μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αλμυρού, αφιερωμένη στη μνήμη και την πολύτιμη παρακαταθήκη των αδερφών Μίκη και Γιάννη Θεοδωράκη. Η είσοδος στην εκδήλωση πραγματοποιείται με προαιρετική οικονομική ενίσχυση μέσω κουπονιού υπέρ της Φλόγας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

Α’ Μέρος: Ο Μίκης γράφει για τα παιδιά

Β’ Μέρος: Όταν ο Γιάννης συνάντησε μουσικά τον Μίκη

Γ’ Μέρος: Δύο χρόνια χωρίς τον Μίκη

Την επιμέλεια της διδασκαλίας, αλλά και τη διεύθυνση του προγράμματος έχει αναλάβει η καθηγήτρια  Μουσικής, Πιανίστα και Μαέστρος, Μαριάννα Σαμαρτζή, ενώ επίτιμη προσκεκλημένη της βραδιάς είναι η βραβευμένη μουσικός και διακεκριμένη  συγγραφέας, Μάρω Θεοδωράκη, κόρη του ποιητή και δημοσιογράφου Γιάννη Θεοδωράκη και ανιψιά του αείμνηστου, μεγάλου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, την οποία και ευχαριστούμε θερμά. Στην εκδήλωση συμμετέχουν η Μικτή Χορωδία Δήμου Αλμυρού και  η  Μικτή Χορωδία του Λαογραφικού Μορφωτικού Ομίλου Πτελεού μαζί με τους μουσικούς, Χρήστο Πολυμεράκη (κιθάρα) και Ιωάννη Καμπουρίδη (μπουζούκι). Στις απαγγελίες ποιημάτων συμμετέχουν μέλη της χορωδίας και η Χρύσα Μαρδάκη (κοινωνιολόγος - συγγραφέας). Για την συγκέντρωση χορηγιών πριν την εκδήλωση και τη συγκέντρωση συνεισφορών υπέρ της Φλόγας κατά τη διάρκειά της, μπορείτε να απευθύνεστε στις Εθελόντριες Φίλες της Φλόγας Αλμυρού, Έφη Αγελάρη, Δήμητρα Θεοδωράκη, Νεκταρία Κοτζαπαναγιώτη, Σοφία Μπίλικα, Βιβή Χαμηλού.

Η Φλόγα καίει και θα καίει όσο υπάρχουν παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες που την έχουν ανάγκη και όσο έχουμε κοντά μας όλους εσάς, που συνδράμετε σε κάθε μας πρωτοβουλία. Σας περιμένουμε στη φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση για να σταθούμε όλοι μαζί δίπλα στις οικογένειες που πολεμούν τον καρκίνο και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τον δύσκολο αγώνα τους.

Εκδήλωση:

https://www.facebook.com/events/1059084958595650/