ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκοπεύει να κινηθεί νομικά η οικογένεια του κοριτσιού που της επιτέθηκε αδέσποτο

Σκοπεύει να κινηθεί νομικά η οικογένεια του κοριτσιού που της επιτέθηκε αδέσποτο

Όπως διαβάζουμε σε σημερινό άρθρο του Ταχυδρόμου, σε επικοινωνία της μητέρας του παιδιού το οποίο μετέβη στο Κέντρο Υγείας με δαγκωματιές το πρωί της Κυριακής από αδέσποτο σκύλο στον πεζόδρομο Βελεστίνου, εκφράστηκε έντονη ανησυχία της και το αίτημα για λήψη μέτρων εκ μέρους της δημοτικής αρχής.

Όπως είπε η ίδια για το συμβάν επικοινώνησε προσωπικά με τον δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα η συζήτηση όμως που ακολούθησε μεταξύ των δύο πλευρών δεν την ικανοποίησε.

«Ο δήμαρχος δήλωσε αναρμόδιος, υπογραμμίζοντας ότι τα περιθώρια παρεμβάσεων του δήμου είναι περιορισμένα αναφορικά με τα αδέσποτα», επισήμανε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η ίδια, εκφράζοντας την εύλογη απορία, που θα πρέπει τελικά να απευθύνεται ένας πολίτης σε παρόμοια περιστατικά. «Είμαι ζωόφιλη. Δεν έχω κανένα θέμα με τα ζώα. Όταν όμως αγέλες αδέσποτων κατακλύζουν ακόμη και το κέντρο της πόλης μας, με αποτέλεσμα να γίνονται επικίνδυνα για τη σωματική ακεραιότητα των ανθρώπων, εκτιμώ ότι ο δήμος πρέπει να λάβει μέτρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η οικογένεια μετά το συμβάν εξετάζει το ενδεχόμενο να καταθέσει αναφορά στο Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου και στην Εισαγγελία.