ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Να φοράτε πάντα λουράκι στα παιδιά σας

Περιστατικό τραυματισμό παιδιού από αδέσποτο σκύλο είχαμε σήμερα στον πεζόδρομο Βελεστίνου με την συζήτηση για τα αδέσποτα ζώα να ανοίγει και πάλι στην κοινωνία του Βελεστίνου - Τι δηλώνει η μητέρα
Να φοράτε πάντα λουράκι στα παιδιά σας

"Συμβουλή της ημέρας για τους δημότες του Βελεστίνου: Να φοράτε πάντα λουράκι στα παιδιά σας έτσι ώστε τα αδέσποτα σκυλιά του δήμου μας (τα λες... και αρκούδες τα περισσότερα) να παίζουν ανενόχλητα μέσα στον πεζόδρομο!

Σας το λέω για να μη πάθετε ότι πάθαμε σήμερα εμείς!".

Αυτό ήταν το σχόλιο της μητέρας ενός μικρού κοριτσιού το οποίο αναγκάστηκε να μεταβεί στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου με εκδορές ύστερα από περιστατικό με αδέσποτο σκύλο ενώ έπαιζε σήμερα το πρωί μαζί με άλλα παιδιά στον πεζόδρομο Βελεστίνου.

Η ίδια η μητέρα περιγράφει στο Μουσικό Βαγόνι: "Ευτυχώς είμαστε πλέον καλά αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Εγώ δεν ήμουν μπροστά αλλά ήταν ο σύζυγος εκεί. Ο μικρός της αδερφός ήρθε γρήγορα και τον ενημέρωσε δίπλα στο καφέ ότι η μικρή κάτι έπαθε. Από το παιδί έσταζε αίμα, αιμορραγούσε. Έπαθαν όλοι σοκ, υπήρξε γενική αναστάτωση κι ευτυχώς κάποιοι βοήθησαν. Μεταβήκαμε άμεσα στο Κέντρο Υγείας και μας είπανε ότι υπάρχουν εκδορές στο κεφάλι της, από δαγκωματιές του σκύλου και την περιέθαλψαν.

Προσωπικά αγαπάω πολύ τα ζώα και έχουμε κιόλας σκύλο. Ίσως η μικρή να πήγε να το χαϊδέψει, ακόμα και να το "πείραξε", δεν ξέρω, μιλάμε για μικρό παιδάκι. Σίγουρα δεν είμαστε μόνο εμείς που βλέπουμε ότι υπάρχει πρόβλημα στην όλη κατάσταση και πρέπει να γίνει κάτι άμεσα. Θα προσπαθήσουμε να δούμε ποιος πραγματικά είναι ο υπεύθυνος και τι μπορεί να γίνει για το καλό όλων".