ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Περιόδευσε στο Δήμο Ρήγα Φεραίου ο Αθ. Λιούπης

Η ενημέρωση από την προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, Αθανάσιου Λιούπη
Περιόδευσε στο Δήμο Ρήγα Φεραίου ο Αθ. Λιούπης

Στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου βρέθηκε χθες, Δευτέρα ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία Αθανάσιος Λιούπης, καθώς επισκέφθηκε το  Ελευθεροχώρι, την Κοκκίνα, το Περίβλεπτο, τον Αγ. Δημήτριο, το Αερινό, τη Χλόη, το Μικρό Περιβολάκι και  τον Αγ. Γεώργιο, ενώ το πρόγραμμα των περιοδειών του ολοκληρώθηκε στο Σέσκλο.

Ο κ. Λιούπης συναντήθηκε με κατοίκους των παραπάνω περιοχών και μίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε ότι αφορά τον αγροτικό τομέα, τις παροχές υγείας, την επιχειρηματικότητα . Παράλληλα,  μοιράστηκε τους προβληματισμούς των νέων, οι οποίοι επιζητούν κίνητρα για να συνεχίσουν να διαμένουν και να εργάζονται στα χωριά τους.

Σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας Αθανάσιος Λιούπης περιόδευσε μαζί με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφθηκε τη Μαγνησία και συγκεκριμένα τον Αλμυρό, το Βόλο και τη Μακρινίτσα.

Αύριο, Τετάρτη 3 Ιουλίου,  ο κ. Λιούπης θα επισκεφθεί από τις 10 το πρωί έως τις 12:00 την εμπορική αγορά του Βόλου και 12:00 με 14:00 θα βρίσκεται στο πολιτικό του γραφείο, στην οδό Αγ. Νικολάου 36 με 28ης Οκτωβρίου, όπου και θα υποδέχεται φίλους και συμπολίτες,  που θέλουν να του μιλήσουν.

Το απόγευμα στις 18:30 θα συναντηθεί στο Βασδέκειο με τον πρόεδρο και μέλη των Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Μαγνησίας όπου θα μιλήσουν για τον τοπικό αθλητισμό ενώ στις 19:30 θα βρεθεί στο Αϊδίνι, στις 20:00 στην Αγχίαλο και στις 21:00 στις Μικροθήβες.