ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Η Χλόη υποδέχεται τον Πύρασο στις 19:30 στο γήπεδο του Στεφανοβικείου
Πρεμιέρα στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ

Πρεμιέρα στη φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΘ θα γίνει σήμερα στις 19:30 με τη διεξαγωγή μιας αναμέτρησης στην οποία η Χλόη φιλοξενεί στο γήπεδο Στεφανοβικείου τον Πύρασο Νέας Αγχιάλου.

Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει ενθαρρυντικά τη νέα σεζόν, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια που έχουν δώσει. Στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ ΕΠΣΘ, φιγουράρουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας κάνει ένα… ιδιόμορφο 3Χ3, καθώς έχουν επικρατήσει δύο φορές εντός αγωνιστικού χώρου (2-1 τη Σκιάθο Β’, 4-1 τη Νίκη Βόλου Β’), αλλά και μια… εκτός αυτού, παίρνοντας το τρίποντο κόντρα στον Μαγνησιακό Β’ άνευ αγώνα, λόγω της απόσυρσης των κυανόλευκων από το πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά το Κύπελλο ΕΠΣΘ, το σύνολο του Δημήτρη Ζιώγα έφτασε στη φάση των 16 επικρατώντας της ΑΠΟΒ με 4-3 στις 14 του Οκτώβρη.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται, εξίσου, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση μετρώντας 5 νίκες και μόλις μια ήττα (0-1 από Αγ. Άννα) σε 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ, καταλαμβάνοντας αυτή τη στιγμή την 4η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με Θησέα και Αγία Άννα.

Παράλληλα, οι Αγχιαλίτες διαθέτουν, μαζί με τον Ρήγα Φεραίο, την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ μέχρι στιγμής. Σε επίπεδο Κυπέλλου ΕΠΣΘ, το σύνολο του Γιάννη Σιαμέτη προέρχεται από επιβλητική εμφάνιση και πρόκριση κόντρα στη «συμπολίτισσα» Αγχίαλο, την οποία φιλοδώρησε με επτά τέρματα στις 18/10 για το τελικό 7-1 (7’ Τσιότρας, 18’ Ροτζέριο, 55’, 66’, 86’ Γκαραβέλας, 57’ Καραγιώργος, 90’ πεν. Ερρινάκης – 61’ πεν. Γκογκινούδης).

Τα ζευγάρια στη φάση των «16»:

Διαγόρας-Τοξότης

Σαρακηνός-ΑΟ Σκιάθου

Χλόη-Πύρασος

ΓΣ Αλμυρού-Ρήγας Φεραίος

ΑΕ 2002-Δήμητρα

Θησέας-Ολυμπιακός Β.

Ατρόμητος Ν.Ι.-Ακρόπολη

Αίας Σούρπης-Αγία Άννα.

πηγή: taxydromos.gr