ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με τη δική σας στήριξη διήνυσα μια αξιοπρεπή, καθαρή και έντιμη πορεία 33 ετών

Ευχαριστήριο μήνυμα προέδρου Κοινότητας Αερινού, Κωνσταντίνου Μπλέτσα
Με τη δική σας στήριξη διήνυσα μια αξιοπρεπή, καθαρή και έντιμη πορεία 33 ετών
Στιγμιότυπο από παλαιότερη ορκωμοσία

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Ένας κύκλος προσφοράς στα αυτοδιοικητικά δρώμενα του Αερινού ολοκληρώθηκε με τις φετινές εκλογές. Θέλω να ευχαριστήσω απ’ τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους κατοίκους του χωριού μου για την ιδιαίτερη τιμή, την ανιδιοτελή στήριξη, την αγάπη και τη συμπόρευση που μου προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια. Με τη δική σας στήριξη διήνυσα μια αξιοπρεπή, καθαρή και έντιμη πορεία διάρκειας 33 ετών στην  αυτοδιοίκηση. Πιο συγκεκριμένα υπηρέτησα ως σύμβουλος και αντιπρόεδρος της κοινότητας Αερινού για 8 χρόνια από το 1990-1998 και ως πρόεδρος τα τελευταία 25 χρόνια από το 1999 έως σήμερα. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτή τη μακροχρόνια συμμετοχή μου στα κοινά και αποχωρώ γεμάτος ικανοποίηση γνωρίζοντας ότι έδωσα τον καλύτερο εαυτό μου για να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη των συγχωριανών μου και να εκπροσωπήσω επάξια το χωριό μας. Αγωνίστηκα με αποφασιστικότητα και ανιδιοτέλεια για τα μεγάλα και μικρά ζητήματα με γνώμονα πάντα το κοινό καλό. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας αυτής συνεργάστηκα με όλες τις δημοτικές αρχές που διοίκησαν τον Δήμο στο χρονικό διάστημα της προεδρίας μου. Παρά τις διαφορετικές απόψεις και στις πιο δύσκολες στιγμές καταφέραμε να συνεργαστούμε.

Θέλω να πιστεύω ότι κάποια έργα μείζονος σημασίας που προτάθηκαν με ομόφωνη απόφαση του κοινοτικού συμβουλίου θα υλοποιηθούν από τη νέα δημοτική αρχή.

Έπειτα από όλα αυτά τα χρόνια αυτοδιοικητικής δραστηριότητας είμαι βαθιά πεπεισμένος πως ο τόπος και οι κάτοικοι του χωριού μας αξίζουν το καλύτερο. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσω να συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ανεξάρτητα από τίτλους και αξιώματα.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους για την καλή συνεργασία που είχα όλα αυτά τα χρόνια της προεδρίας μου.