ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρώτο τετ α τετ Κουρέτα – Αγοραστού: Ζητούμενο οι ταχείες αποζημιώσεις

Πρώτο τετ α τετ Κουρέτα – Αγοραστού: Ζητούμενο οι ταχείες αποζημιώσεις

Μετά από πρωτοβουλία του απερχόμενου περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού πραγματοποιείται αυτή την ώρα για πρώτη φορά συνάντηση του ιδίου με τον νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα.

Ο κ. Κουρέτας έφτασε στην Περιφέρεια λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι συνοδευόμενος από τους νέους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες: Μαρία Γαλλιού (Λάρισα), Άννα Μαρία Παπαδημητρίου (Μαγνησία), Χρύσα Ντιντή (Τρίκαλα), Κώστας Τέλιος (Καρδίτσα).

Στην συζήτηση συμμετέχει επίσης, ο απερχόμενος αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Βασίλης Πίνακας.

Ο κ. Κουρέτας υπερτόνισε ότι το ζητούμενο είναι να δοθούν οι αποζημιώσεις στους πλημμυροπαθείς το συντομότερο, ενώ θα παραδώσει έγγραφο στον κ. Αγοραστό για τα θέματα για τα οποία χρειάζεται ενημέρωση.

Αναλυτικότερα τόνισε τα εξής:

«Ήρθαμε σήμερα στην Περιφέρεια για να δούμε τον κ. Αγοραστό, έτσι ώστε να ξεκινήσει κάποια ενημέρωση. Είναι η πρώτη μας συνάντηση και θα του θέσουμε μια σειρά από θέματα για να μπορέσουμε να βρούμε κάποιο τρόπο να προχωρήσουν κάποια πράγματα. Είναι πολλά τα θέματα. Θα του δώσουμε ένα έγγραφο που θα  περιλαμβάνει πολλά θέματα, που θα πρέπει εμείς να τα παραλάβουμε εγκαίρως για να μπορέσουμε να τα εκτιμήσουμε και να προχωρήσουμε στην παράδοση. Σε καλό κλίμα είναι η συνάντηση. Η πρωτοβουλία είναι του κ. Αγοραστού. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο έτσι ώστε υπάρξει μια ομαλή μετάβαση.

Σκοπός μας είναι να καλύψουμε το μεγάλο κενό που ήδη υπάρχει, το μεγάλο πρόβλημα είναι οι αποζημιώσεις των ανθρώπων για να επιστρέψουν στις ζωές τους. Από εβδομάδα θα πάω και στους υπουργούς για να ενημερωθώ. Να γίνει προσπάθεια και από μένα και από τον κ. Αγοραστό για να προχωρήσουμε ο ένας βοηθώντας τον άλλον».

πηγή: onlarissa.gr