ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έπαιξε τένις στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού το ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στήθηκαν αυτοσχέδια γήπεδα στους εξωτερικούς χώρους του σχολείου
Έπαιξε τένις στην Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού το ΕΠΑΛ Βελεστίνου

Στο πλαίσιο της 10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού, με κοινό σύνθημα  "Η κίνηση δίνει ζωή", προκειμένου να αναδειχθεί η θεμελιώδης σημασία της σωματικής άσκησης και του αθλητισμού για την υγεία και την ευημερία του ατόμου, το σχολείο μας διοργάνωσε σειρά δράσεων την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023.

Το σχολείο συνεργάστηκε με την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α.), η οποία, στην προσπάθεια προώθησης και διάδοσης της αντισφαίρισης στην Ελλάδα, υλοποιεί και την νέα σχολική χρονιά, το πρόγραμμα ανάπτυξης του αθλήματος με την ονομασία «Τένις στα Σχολεία».

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, ο ομοσπονδιακός προπονητής και Κ.Φ.Α. Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Μίζιος Δημήτρης, MSc.,  ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της διεύθυνσης του σχολείου μας, παρουσίασε το άθλημα της αντισφαίρισης,  προσαρμοσμένο σύμφωνα με τα πρότυπα του μοντέλου  "Play and stay" της διεθνούς ομοσπονδίας.

Με κατάλληλο και ασφαλή εξοπλισμό, οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας, είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να γνωρίσουν δια ζώσης το όμορφο άθλημα.

Ευχαριστούμε την Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης καθώς και τον κ. Μίζιο Δημήτρη για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και τη διάθεση του χρόνου του στους μαθητές του σχολείου μας.
 
Ο Διευθυντής

Βάιος Λιαπόπουλος

ΠΕ82, MSc