ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Xαιρετίζουμε τον θρίαμβο  του συνδυασμού "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ"

Η Νομαρχιακή Επιτροπή και η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας για την εκλογή του Δημήτρη Κουρέτα και τα αποτελέσματα στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών
Xαιρετίζουμε τον θρίαμβο  του συνδυασμού "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ"

Xαιρετίζουμε τον θρίαμβο  του συνδυασμού "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ" και την εκλογή του Δημήτρη Κουρέτα στη θέση του Πριφερειάρχη Θεσσαλίας.

Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη των συσπειρωμένων προοδευτικών δυνάμεων, της σοβαρότητας και της συγκροτημένης προγραμματικής πρότασης, οι οποίες συγκρούστηκαν με ένα καθεστώς αλαζονείας, πολιτικών εκβιασμών και αδιαφορίας για τα προβλήματα του τόπου και των κατοίκων του. 

Στα επόμενα χρόνια θα προσπαθήσουμε να συμβάλουμε με θετικές αναπτυξιακές προτάσεις και πολιτικές πρωτοβουλίες, μέσα και από τη δράση των μελών μας που εκλεχθηκαν στο περιφερειακό συμβούλιο, στην μετατροπή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε κέντρο υλοποίησης προοδευτικών πολιτικών που θα απαντούν με σύγχρονους όρους στα τεράστια προβλήματα που αφορούν την οικονομία, την προστασία του περιβάλλοντος, την προστασία από τα ακραία φαινόμενα που συνδέονται με την κλιματική αλλαγή και την αναγακαία αναδιάρθρωση της παραγωγής.

Η ήττα της Δεξιάς χθές στην Περιφέρεια μας, πέρα από την ελπιδοφόρα προοπτική που δημιουργεί στην Αυτοδιοίκηση, έχει και γενικότερο πολιτικό νόημα.

Συνδέεται με τις ήττες των υποψηφίων που στηρίχθηκαν από την Ν.Δ. σε κρίσιμες αναμετρήσεις   στους Δήμους Αθηναίων, Θεσσαλονίκης, Πατρών, Ζωγράφου και Χαλανδρίου και αποτελεί την πρώτη σημαντική ρωγμή στην κυριαρχία της Δεξιάς. 

Ευχαριστούμε τις δεκάδες χιλιάδεςς συμπολιτών μας που χάρισαν  χθές στην "Πρωτοβουλια" μια σημαντική νίκη, καταγράφοντας στον νομό Μαγνησίας την δεύτερη υψηλότερη εκλογική της επίδοση στην Περιφέρεια Θεσσαλίας .