ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επικοινωνία Κασσελάκη-Κουρέτα: Συγχαρητήρια, θα είμαι δίπλα σου

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επικοινώνησε με Κουρέτα, Δούκα και Αγγελούδη ,συνεχάρη και τους τρεις για την εκλογή τους στην περιφέρεια Θεσσαλίας και στους δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης
Επικοινωνία Κασσελάκη-Κουρέτα: Συγχαρητήρια, θα είμαι δίπλα σου

Τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τους νέους δημάρχους Αθηναίων και Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Τι είπε ο Στέφανος Κασσελάκης με τους νεοεκλεχθέντες

Στον κ. Κουρέτα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του έδωσε συγχαρητήρια για την εκλογή του και του επεσήμανε πως θα βρίσκεται δίπλα του και θα τον στηρίζει στα νέα του καθήκοντα.

Ακολούθως επικοινώνησε με τον νέο δήμαρχο Αθηνών Χάρη Δούκα, με τον οποίο είχε μια ιδιαίτερα εγκάρδια συνομιλία, όπως και τον νέο δήμαρχο Θεσσαλονικης Στέλιο Αγγελούδη, στον οποίο μετέφερε τα θερμά του συγχαρητήρια.

Παράλληλα επικοινώνησε και με άλλες δημάρχους που εκλέχθηκαν και είχε στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Νίκη προοδευτικών δυνάμεων, ρωγμή σε «μονοκρατορία και οικογενειοκρατία Μητσοτάκη», βλέπει η Κουμουνδούρου

Ως «μεγάλη νίκη των προοδευτικών δυνάμεων» και «μεγάλη ρωγμή στην αλαζονεία, τη μονοκρατορία και την οικογενειοκρατία Μητσοτάκη», αξιολογούν στην Κουμουνδούρου τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν λόγο για «ήττα της αλαζονείας ΝΔ – Κ. Μητσοτάκη», που «βιάστηκαν να πανηγυρίσουν στον πρώτο γύρο των εκλογών και να χρωματίσουν τον εκλογικό χάρτη της χώρας (αφού είχαν προηγουμένως φροντίσει να μειώσουν στο 43% το ποσοστό εκλογής δημάρχων και περιφερειαρχών από τον πρώτο γύρο)», σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Από την άλλη πλευρά, μιλούν για «μεγαλειώδη και ιστορική νίκη των προοδευτικών δυνάμεων στην περιφέρεια Θεσσαλίας, στον δήμο Αθηναίων, τον δήμο Θεσσαλονίκης και σε κομβικές περιοχές της χώρας».

Επισημαίνουν ακόμη ότι στο πολιτικό μήνυμα που έστειλε νωρίτερα με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, «αποτυπώνεται η πολιτική αξία του σημερινού αποτελέσματος για την πορεία της πολιτικής αλλαγής: «Να τι κάνει ο προοδευτικός κόσμος όταν ενώνεται. Διώχνει γόνους, ημετέρους, διεφθαρμένους. Απόψε είναι η πρώτη νύχτα χαράς. Απόψε είναι η πρώτη μεγάλη ρωγμή του καθεστώτος Μητσοτάκη»».

πηγή: in.gr