ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χαυτούρας σε γραμμή Τζανακούλη - Στηρίζει Αγοραστό

Χαυτούρας σε γραμμή Τζανακούλη - Στηρίζει Αγοραστό

Στήριξη του υποψήφιου με τους "Ενωμένους Θεσσαλούς" Νίκου Χαυτούρα στον Κώστα Αγοραστό

Καλούμαι να επιλέξω ανάμεσα στον κο Κουρέτα και στον νυν Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό. Δυστυχώς, γύρω από τον πρώτο έχει μαζευτεί η νομενκλατούρα των παλαιών κομματικών μηχανισμών μέσα από στελέχη που τον πλαισιώνουν και πορεύονται με εμπάθεια. Αυτοί οι παλαιοκομματικοί θα τον αποστερούν συνεχώς από την δυνατότητα ελεύθερων επιλογών. Ο δεύτερος έχει κριθεί επανειλημμένως από τους πολίτες της Θεσσαλίας σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις και διαθέτει αναμφισβήτητα εμπειρία και γνώσεις.

Ως εκ τούτου, ως άνθρωπος που δίνει καθημερινά αγώνες για τον συνάνθρωπο και την κοινωνία και μάλιστα με κόστος αλλά και ως γιατρός πιστεύω ότι η επιλογή Κουρέτα σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει εγγύηση για το μέλλον της Θεσσαλίας ειδικά αυτή την ιδιαίτερη χρονική στιγμή . Ο νυν Περιφερειάρχης φαίνεται πως αναγνώρισε τα λάθη του στο βαθμό που του αναλογούν, και ήταν ο μόνος εκ των δύο, που έδειξε πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας υιοθετώντας προτάσεις του συνδυασμού μας.

Σε ότι με αφορά έμαθα να πορεύομαι πάντα στη ζωή μου με εντιμότητα και ειλικρίνεια. θα είμαι πάντα στις επάλξεις, θα ορθώνω ανάστημα, θα μάχομαι και θα συμπορεύομαι με τις προτάσεις που αποσκοπούν μόνο στο συμφέρον του τόπου μας δίχως συμβιβασμούς. «Οι ψηφοφόροι δεν είναι πρόβατα». Κάθε ψηφοφόρος έχει την δική του ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ και δεν κατευθύνεται από κανέναν. Οι άνθρωποι που με στηρίζουν και με ψηφίζουν όλα αυτά τα χρόνια έχουν και κρίση και άποψη και μπορούν να αποφασίζουν από μόνοι τους για το τι θα πράξουν. Σε προσωπικό επίπεδο όμως, θεωρώ πως την κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή χρειάζονται υπεύθυνες παρεμβάσεις και πράξεις που δεν θα υπονομεύσουν την ανάπτυξη και την χρηματοδότηση αυτού του τόπου. Η επιλογή Αγοραστού κατ’ εμέ αποτελεί μονόδρομο για το ευρύτερο συμφέρον της Θεσσαλίας.