ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στηρίζουμε Δημήτρη Κουρέτα - Η Τζανακούλη φέρθηκε στους Θεσσαλούς πολίτες σαν κοινή πολιτική απατεώνας

Επτά υποψήφιοι των ψηφοδελτίων της κ. Τζανακούλη υπογράφουν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι θα στηρίξουν την παράταξη του κ. Κουρέτα και όχι τη «γραμμή» που έδωσε η επικεφαλής τους για τον κ. Αγοραστό
Στηρίζουμε Δημήτρη Κουρέτα - Η Τζανακούλη φέρθηκε στους Θεσσαλούς πολίτες σαν κοινή πολιτική απατεώνας

Υπέρ του νυν περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου Κώστα Αγοραστού τάχθηκε η επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένοι Θεσσαλοί», με την απόφαση αυτή να προκαλεί πλήθος αντιδράσεων στον συνδυασμό.

Επτά υποψήφιοι των ψηφοδελτίων της κ. Τζανακούλη υπογράφουν ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι θα στηρίξουν την παράταξη του κ. Κουρέτα και όχι τη «γραμμή» που έδωσε η επικεφαλής τους για τον κ. Αγοραστό. 

Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Όπως λέει και ο σοφός πάντα λαός, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, έτσι και η νεαρά Ελευθερία Τζανακούλη επικεφαλής του συνδυασμού, φέρθηκε στους Θεσσαλούς πολίτες σαν κοινή πολιτική απατεώνας. Κατέβηκε υποψήφια για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ασκώντας σκληρή κριτική στον κύριο Αγοραστό, μόνο και μόνο για να ψαρέψει τις ψήφους των δίκαια αγανακτισμένων Θεσσαλών. Ζήτησε και πήρε την βοήθεια υποψηφίων με το συνδυασμό της που δεν υποτάχθηκαν σε κόμματα (και άλλες μαφίες) του πολιτικού χώρου. Οι υποψήφιοι με το συνδυασμό αυτό είχαμε την πίστη και την ελπίδα ότι, ένα νέο άτομο με θέληση και διάθεση, μπορούσε να προσφέρει για ν΄ αλλάξουν τα κακώς κείμενα, αλλά αποδείχθηκε πολύ γρήγορα, ότι η νεαρά Ελευθερία Τζανακούλη εκπροσωπεί άριστα τα κακώς κείμενα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Ζητάει τώρα από τους κατεστραμμένους Θεσσαλούς να στηρίξουν τον κύριο Αγοραστό, που μέχρι πριν λίγες μέρες κατηγορούσε σκληρά. Τώρα ανακάλυψε ξαφνικά σε ένα απόγευμα ότι ο κύριος Αγοραστός ήταν δίπλα στους Θεσσαλούς πολίτες. Θαύμα, Όλοι αυτού του είδους οι πολιτικοί μας βρίσκουν κάθετα αντίθετους με τις απατεωνίστικες πρακτικές τους.

Το χειρότερο δε στην πρώτη της πολιτική εμφάνιση η νεαρά Ελευθερία Τζανακούλη νομίζει ότι μπορεί να καθοδηγήσει, να χειραγωγήσει, να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους.

Είμαστε δίπλα στους πολίτες της Θεσσαλίας που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και δεν χαριζόμαστε σε κανένα.

Θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις το συνδυασμό ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κύριο Δημήτρη Κουρέτα, ελπίζοντας η Περιφέρεια Θεσσαλίας ν΄αλλάξει για το καλό των Θεσσαλών.

Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε του Θεσσαλούς πολίτες με κάθε τρόπο και να είμαστε στο πλευρό τους.

Αφήνουμε την νεαρά Ελευθερία Τζανακούλη στη χλεύη της ιστορίας που ξεχάστηκε ήδη από χθες.

Οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στο συνδυασμό ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΙ και που δεν υποτάσσονται σε κομματικές επιλογές και αντίδωρα… έχουμε αρχές σαν άτομα και θέλουμε να αφήσουμε παρακαταθήκη για το μέλλον ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά.

Τσιαμίτα Όλγα

Αξάης Απόστολος

Κωστάκης Αναστάσιος

Τσοπανούδης Δημήτρης

Κουκουμτζής Βασίλης

Τσιρώνη Ευαγγελία

Τσιτσές Δημήτρης