ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θέσεις για τρεις ειδικότητες στην Διεύθυνση Αναδασώσεων Μαγνησίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής
Θέσεις για τρεις ειδικότητες στην Διεύθυνση Αναδασώσεων Μαγνησίας

Η Διεύθυνση Αναδασώσεων Μαγνησίας, για την κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω των καταστροφικών πλημμυρών και πυρκαγιών που σημειώθηκαν στην περιοχή τους τελευταίους μήνες, προχωρά στην πρόσληψη των ειδικοτήτων: ΠΕ Δασολόγων, ΠΕ Οικονομικού-Λογιστικού και ΤΕ Δασοπόνων με οκτάμηνη σύμβαση.

Θα επιλεχθούν, όπως προκύπτει από την κατανομή των θέσεων, απόφοιτοι Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ. Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων χρειάζεται να είναι από 18 έως 65 ετών, να έχουν την υγεία και την καταλληλότητα για την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης και τέλος, να μην έχουν κωλύματα του αρθ. 8 του ν. 3528/2007.

Θέσεις εργασίας στη Διεύθυνση Αναδασώσεων Μαγνησίας: Προκήρυξη με κριτήριο εντοπιότητας

Βασικό κριτήριο για την κατάταξη των συμμετεχόντων, είναι η εντοπιότητα(προηγούνται οι μόνιμοι κάτοικοι του Δήμου Βόλου), και σε περίπτωση μη πλήρωσης των θέσεων αυτών, θα προσληφθούν μόνιμοι κάτοικοι άλλου Δήμου και κατά σειρά προτεραιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας.

Θέσεις εργασίας στην Διεύθυνση Αναδασώσεων Μαγνησίας: Πού και μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλλετε τις αιτήσεις σα 
 
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, όλα τα συνημμένα δικαιολογητικά καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: ddasonmagn@eedpts.ypen.gr, με θέμα το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου από την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2023 έως και τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2023.

διαβάστε περισσότερα στο workcenter.gr εδω