ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις στην Μαγνησία, ποιες θέσεις αφορά

ΔΕΔΔΗΕ: Προσλήψεις στην Μαγνησία, ποιες θέσεις αφορά

Ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) προκηρύσσει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 16 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας – Περιοχή Βόλου που εδρεύει στο Βόλο του Νομού Μαγνησίας.

Να σημειωθεί ότι στην εν λόγω προκήρυξη ζητούνται κυρίως ηλεκτροτεχνίτες εναερίων και υπογείων δικτύων, ενώ οι θέσεις κατανέμονται στους Δήμους Βόλου, Αλμυρού, Ζαγορά Μουρεσίου, Νοτίου Πηλίου (Αργαλαστή), Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου.

Όσοι επιλεγούν θα συνάψουν σύμβαση ορισμένου χρόνου με τον ΔΕΔΔΗΕ, συνολικής διάρκειας 8 μηνών. 

Οι ειδικότητες
Οι ειδικότητες που ζητούνται είναι οι εξής:

  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνίτες Εναερίων και Υπογείων Δικτύων – 15 θέσεις
  • ΔΕ Χειριστής Μηχανοκίνητων Μηχανημάτων Ανύψωσης – 1 θέση

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. ΣΟΧ 2/2022 (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.) και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ei.Lazaridou@deddie.gr, είτε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του proson, ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

  • ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΟΛΟΥ, ΛΑΡΙΣΗΣ – ΤΖΑΒΕΛΑ, 383 34 ΒΟΛΟΣ,
    απευθύνοντάς την στον Τομέα Υποστήριξης υπόψη κ. Λαζαρίδου Ειρήνης

Η αίτηση συμμετοχής και η σχετική τυχόν υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986 που θα υποβληθούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζονται υπογεγραμμένες, με φυσική υπογραφή. Ανυπόγραφες αιτήσεις ή υπεύθυνες δηλώσεις δεν γίνονται δεκτές

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα, 23 Οκτώβριου 2023.

Αναλυτικά η προκήρυξη 

πηγή: gegonotanews.gr