ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρήγας Non-Stop!

Άλλη μία αποστολή εξετελέσθη για τους Κυανόλευκους
Ρήγας Non-Stop!

Την έκτη του σερί νίκη σημείωσε σήμερα (19/1) ο Ρήγας Φεραίος στον Πλάτανο επικρατώντας 2-0 των γηπεδούχων Μυρμιδόνων για την 13η αγωνιστική στην Α` ΕΠΣΘ.

Οι Κυανόλευκοι είχανε την υπεροχή καθ` όλη τη διάρκεια του αγώνα, μεταφράζοντάς την σε γκολ στο δεύτερο μέρος και παραμένοντας έτσι στο κυνήγι της κορυφής, κοιτάζοντας παράλληλα και το "ιατρικό δελτίο".

Στο 54`, ο Σούγκαρης έπιασε ωραίο σουτ, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι με τον Γάρο από κοντά να ανοίγει το σκορ για την ομάδα του. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Νασιακόπουλος πραγματοποίησε ένα μαεστρικό χτύπημα φάουλ με τη μπάλα να καταλήγει στο "Γ" της εστίας του Κοντογεωργάκη.

Όσον αφορά το πρώτο ημίχρονο, οι Βελεστινιώτες βρήκανε την πρώτη καλή στιγμή στο 10` όταν ο Αραμπατζής μπήκε στην περιοχή και σούταρε αλλά μπλόκαρε ο Κοντογεωργάκης, ενώ είχανε ενστάσεις για δύο φάσεις. Στην πρώτη, στο 26` ο Αραμπατζής προ του τερματοφύλακα "έσπασε" τη μπάλα στον αμαρκάριστο Νασιακόπουλο ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, για να φτάσουμε στο 40` με τον Αλεξίου να πέφτει στην περιοχή ύστερα από μαρκάρισμα αλλά ο ρέφερι Νικόπουλος δίστασε να δείξει την άσπρη βούλα.

Την πιο σημαντική τους στιγμή οι γηπεδούχοι την κατέγραψαν στο 80` με τον Παπαγιάννη να διώχνει σε κόρνερ το σουτ του Μπούρχα από πλάγια θέση. Τέλος, ο Αλεξίου στην επανάληψη είχε επίσης μία καλή φάση αλλά το γυριστό σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ.

Με τράβηγμα αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο ο Σπαθής, ενοχλήσεις στον αστράγαλο ένιωσε και ο Πάσχος, τη στιγμή που ο Σέττος προφυλάχθηκε για ιατρικούς λόγους μένοντας εκτός αποστολής.

Εκτός έδρας η επόμενη αναμέτρηση, με τον Πύρασο στη Νέα Αγχίαλο. Παρέμειναν στα χαμηλά οι Μυρμιδόνες.

Συνθέσεις:

Μυρμιδόνες (Π. Βούλγαρης): Κοντογεωργάκης, Φαράντος, Κοντοβάς, Κατσαβριάς, Κουφάκης, Βούλγαρης (73` Τετριμίδας), Μακρής, Ναούμ, Μπίνας Ν. (Μπούρχας 46`), Αράπης, Δημητρίου.

Ρήγας Φεραίος (Ζιάκας): Παπαγιάννης, Γούτσιος, Γκάγκας, Καρλιάμπας, Σπαθής (46` Σουγκάρης), Αλεξίου, Τσιαντής, Γάρος (75` Ζηρδέλης), Νασιακόπουλος, Αραμπατζής, Πάσχος (84` Τανός).

*εικόνα αρχείου