ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου

Ευχαριστήριο προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κ. ΠΑΠΑΤΟΛΙΑ 

Ακόμη μία εκλογική αναμέτρηση στην Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου, που αποτελεί την έδρα του Δήμου Ρήγα Φεραίου, έλαβε τέλος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συνδημότες, φίλες και φίλους που για τρίτη φορά -από το 2014 μέχρι και σήμερα- με εμπιστεύτηκαν και με ανέδειξαν για ακόμη μία φορά πρώτο σύμβουλο σε ψήφους καθώς και πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου- Χλόης.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους των  συνδυασμών που έλαβαν μέρος, για τον δίκαιο και αξιοπρεπή αγώνα που έδωσαν.

Έναν αγώνα με σκοπό του κάθε υποψηφίου, να υπηρετήσει και να προσφέρει  το καλύτερο για τον τόπο που αγαπούμε, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί  θα συνεργαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ιστορική μας κωμόπολη.

Τέλος  τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα για την επανεκλογή του, στους υποψήφιους Δημάρχους και σε όλους στους συμβούλους όλων των συνδυασμών - ανεξάρτητα εάν εκλέχθηκαν ή όχι - για τον αγώνα που έδωσαν.

Η συνεργασία, η εργατικότητα, η ηρεμία και η προσπάθεια να αποτελούν τα χαρακτηριστικά μας  για την πρόοδο του τόπου μας.

Εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βελεστίνου

Γεώργιος Κ. Παπατόλιας