ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Επίσκεψη στη Σκιάθο για την Ζ. Αναγνώστου

Η ενημέρωση από την προεκλογική εκστρατεία της Ζαφειρούλας Αναγνώστου, υποψήφιας βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία
Επίσκεψη στη Σκιάθο για την Ζ. Αναγνώστου

Την Παρασκευή (28/6) η Υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αναγνώστου Ζαφειρούλα, συναντήθηκε με τον Τζούμα Θοδωρή νεοκλεγέντα Δήμαρχο Σκιάθου.

Συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σκιάθου και ποιες είναι άμεσες προτεραιότητες επίλυσης των προβλημάτων  σε συνεργασία με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Κυριότερα ζητήματα είναι οι τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης, της ασφάλειας οι οποίοι συνδέονται με τις υποδομές  και τον τουριστικό τομέα γενικότερα.

Κοινή συνιστώσα σε όλους τους τομείς αποτελεί το ανθρώπινο δυναμικό καθώς δεν μπορούμε να μιλάμε για υποδομές χωρίς τη στελέχωση προσωπικού. Από πλευρά της η κ. Αναγνώστου τόνισε ότι το ανθρώπινο δυναμικό είναι σημαντικό για τους Δήμους και ιδιαίτερα τους νησιωτικούς σε τομείς όπως είναι η καθαριότητα και η τεχνική υπηρεσία.  

Η υποψήφια Βουλευτής επισημαίνει ότι, "γνωρίζω  και εκτιμώ πολλά χρόνια τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα με τον οποίο είχαμε συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας μου στο Δήμο Αλοννήσο 2011 -2014, όταν ο Θοδωρής Τζούμας ήταν Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου "η Σκιάθος".

Είναι σημαντική η αγαστή συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου και αρμόδιους φορείς, δημόσιους και ιδιωτικούς για την άμεση στήριξη σε καθημερινά ζητήματα και έργα ανάπτυξης.