ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου σε αυτόν τον περίεργο, λόγω ειδικών καταστάσεων, αγώνα

Δικαιωμένος να συστρατευτεί με την παράταξη του Δημήτρη Νασίκα που επικράτησε στις εκλογές νιώθει ο Χαράλαμπος Πάσχος που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος από την περιφέρεια Φερών
Σας ευχαριστώ που ήσασταν δίπλα μου σε αυτόν τον περίεργο, λόγω ειδικών καταστάσεων, αγώνα
Δημοτικός Σύμβουλος συνεχίζει να εκλέγεται από το 1994 ο δάσκαλος Χαράλαμπος Πάσχος

Δικαιωμένος να συστρατευτεί με την παράταξη του Δημήτρη Νασίκα που επικράτησε στις εκλογές νιώθει ο Χαράλαμπος Πάσχος που εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος από την περιφέρεια Φερών.

Να σημειωθεί πως από τα στελέχη που προήλθαν από τον συνδυασμό "Όλοι μαζί, μπροστά", εκτός από τον Χαράλαμπο Πάσχο εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος και ο Απόστολος Παπατόλιας αλλά και ο Γιώργος Κοντοκλώτσης στην Δημοτική Κοινότητα Βελεστίνου-Χλόης.

Το "ευχαριστώ" του Μπάμπη Πάσχου στην ανακοίνωσή του.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους τους συνδημότες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους και με ανέδειξαν για όγδοη συνεχή θητεία δημοτικό σύμβουλο στον Δήμο Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό Νέος Δήμος Νέα εποχή του δημάρχου Δημήτρη Νασίκα.

Η επόμενη μέρα μας βρίσκει όλους μαζί, ενωμένους να δουλέψουμε για να καλυτερεύσει ο δήμος μας.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα γιατί το 57% είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας. Ευχαριστώ πολύ και την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους δικούς μου ανθρώπους που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον δύσκολο και περίεργο, λόγω ειδικών καταστάσεων, αγώνα.

Και πάλι σας ευχαριστώ!