ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα με υστερόγραφα

"Οι αντίπαλες παρατάξεις θα συνεχίσουν να μη διαφέρουν στην πολιτική τους, αφού κατάγονται από την ίδια πολιτική μήτρα και αλληλοσυμπληρώνονται"
Λαϊκή Συσπείρωση: Ανακοίνωση για το εκλογικό αποτέλεσμα με υστερόγραφα

Για κλίμα έντονου διπολισμού στο οποίο δεν κατάφερε ο συνδυασμός να ανταπεξέλθει, αρνητικότητα συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο από ιδεολογικά κοντά στην ΛΑΣ πολίτες αλλά και στέρηση από τον ίδιο τον κόσμο μιας μαχητικής φωνής στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο κάνει λόγο ο επικεφαλής, Απόστολος Παπαϊωάννου, που ύστερα από δύο θητείες δεν θα βρίσκεται πλέον στα δημοτικά έδρανα, αλλά όπως σημειώνει, θα συνεχίσει να δίνει το "παρών" σε αγώνες στην κοινωνία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ρήγα Φεραίου μέσα σε ένα κλίμα έντονου διπολισμού,  δεν κατόρθωσε να συμπληρώσει την κατάλληλη δύναμη για να μπει στο νέο ΔΣ του Δήμου. Ευχαριστεί όλους τους ψηφοφόρους της, αλλά και τους  μαχητικούς υποψήφιους Συμβούλους, που καθόλου δεν πτοήθηκαν με το κλίμα αρνητικότητας συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο, ακόμη και ανθρώπων που υποτίθεται συμπορεύονταν ιδεολογικά και πολιτικά.

Η ΛΑΣ Ρήγα Φεραίου  έχασε μια μάχη, μα  όχι τον πόλεμο, ούτε τη μαχητικότητά της  και  θα βρίσκεται εδώ μπροστά σε  επερχόμενες αντιλαϊκές πολιτικές, που θα είναι και δύσκολες και εντονότερες.

Τα αρνητικά αποτελέσματα  όμως, θα στερήσουν  από τον ίδιο το λαό του Ρήγα Φεραίου μια πραγματική φωνή αντιπολίτευσης, όπως ήταν μέχρι τώρα,  καθότι οι αντίπαλες παρατάξεις  θα συνεχίσουν να  μη διαφέρουν στην πολιτική τους , αφού κατάγονται από την ίδια πολιτική μήτρα και αλληλοσυμπληρώνονται. Θα μας βρίσκουν όμως  πάντα μπροστά και απέναντί τους,  έστω και χωρίς έδρα στο νέο Δ.Σ. του Δήμου, καθότι οι αγώνες  δεν δίνονται μόνο απ τα έδρανα, αλλά  και στο πεζοδρόμιο .

Καλή συνέχεια των λαϊκών αγώνων καθώς μόνο "ο λαός μπορεί να σώσει το λαό"!

Παπαϊωάννου Απόστολος - Επικεφαλής ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ρήγα Φεραίου