ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεν ασκήσαμε πίεση, δεν χρησιμοποιήσαμε κομματικό μηχανισμό, δεν εκβιάσαμε και δεν τάξαμε

"Ο λαός του δήμου Ρήγα Φεραίου επιβράβευσε και στήριξε την πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής, συμφώνησε με την τακτική που ακολουθεί και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε. Θα συγκρουστούμε όπου χρειαστεί, αγνοώντας οποιοδήποτε κόστος"
Δεν ασκήσαμε πίεση, δεν χρησιμοποιήσαμε κομματικό μηχανισμό, δεν εκβιάσαμε και δεν τάξαμε

Ανακοίνωση του επικεφαλής της "Ανανέωσης και Συνεργασίας για τον Δήμο μας", Γιώργου Παπαδάμ.

Μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων, των αυτοδιοικητικών εκλογών, θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω όλους τους δημότες του δήμου Ρήγα Φεραίου για την αξιοπρέπεια που έδειξαν σε ολόκληρη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους υποψηφίους όλων των συνδυασμών για την ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που εμπιστεύτηκαν εμένα και το όραμα μας, δίνοντας έναν τίμιο και αξιοπρεπή αγώνα.

Συγχαίρω το δήμαρχο και την παράταξή του για την επανεκλογή και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους.

Ο λαός του δήμου Ρήγα Φεραίου επιβράβευσε και στήριξε την πολιτική της σημερινής δημοτικής αρχής, συμφώνησε με την τακτική που ακολουθεί και αυτό οφείλουμε να το σεβαστούμε.

Σαν παράταξη προτάξαμε την ανανέωση, για αυτό ευχαριστούμε όλους αυτούς που πίστεψαν στο όραμά μας, στο πρόγραμμα μας και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες μου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, πιστεύοντας στο πρόγραμμα και στις θέσεις που καταθέσαμε στην κοινωνία.

Πραγματοποιήσαμε έναν αγώνα στον οποίο δεν ασκήσαμε καμία πίεση, δεν χρησιμοποιήσαμε κανένα κομματικό μηχανισμό, δεν εκβιασαμε και δεν ταξαμε σε κανέναν τίποτα.

Τα μόνα όπλα μας ήταν η αξιοπρέπεια, η εντιμότητα και η ειλικρίνεια.

Με την παράταξη "Ανανέωση και συνεργασία για τον δήμο μας" θα συνεχίσουμε από τη θέση που μας κατέταξαν οι πολίτες του δήμου, έντιμα και καθαρά, όπως ήταν το σύνθημά μας.

Θα συνεχίσουμε πιστά σύμφωνα με το όραμά μας.

Θα στηρίξουμε από τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης όσες προτάσεις θα είναι για το καλό του τόπου μας.

Θα κινηθούμε με γνώμονα το καλό του δήμου και των δημοτών προστατεύοντας τα οικονομικά του δήμου και την περιουσία του.

Θα συγκρουστούμε όπου χρειαστεί, αγνοώντας οποιοδήποτε κόστος, όπως άλλωστε πράξαμε μέχρι τώρα.

Ευχαριστώ όλους τους φίλους που ήταν κοντά μου και επίσης να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρείχε.