ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Καθολική επικράτηση Νασίκα - Τα τελικά αποτελέσματα

Καθολική επικράτηση Νασίκα - Τα τελικά αποτελέσματα

Tις 16 μονάδες διαφορά άγγιξε στις δημοτικές εκλογές ο συνδυασμός "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" του Δημήτρη Νασίκα ο οποίος καλείται πλέον να υλοποιήσει την τρίτη θητεία του στον δημαρχιακό θώκο της περιοχής, η οποία μάλιστα διαρκεί πέντε έτη. Η παράταξη του κ. Νασίκα καταλαμβάνει 11 έδρες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο. Θυμίζουμε πως όσοι έχουν εκλεγεί αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1η Ιανουαρίου 2024.

Παράλληλα, η παράταξη του Γιώργου Παπαδάμ "Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο μας" έλαβε ποσοστό 40,66% κερδίζοντας 8 έδρες στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση είχε πτωτικές εκλογικές επιδόσεις με ποσοστό 2,74% και φαίνεται να μην καταλαμβάνει καμία έδρα, με βάση την κατανομή από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Όσον αφορά τη συμμετοχή στων πολιτών διαμορφώθηκε στο 68,07%. Σε απόλυτους αριθμούς ψήφισαν 1000 λιγότερα άτομα.

Δείτε πάνω τα αποτελέσματα των εκλογών της Κυριακής στον Δήμο Ρήγα Φεραίου από την ειδική πλατφόρμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και κάτω αυτά των αμέσως προηγούμενων, το 2019. Παρόλο που άλλαξαν οι συσχετισμοί, αξίζει να παρατηρήσει κανείς πως ο Δημήτρης Νασίκας διατηρεί ακριβώς τις ίδιες δυνάμεις με βάση πάντα τα ποσοστά.