ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Συνεχίζονται οι περιοδείες του Αθανάσιου Λιούπη - Σήμερα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Αναλυτικά, η ενημέρωση από την προεκλογική εκστρατεία του χειρουργού Αθανάσιου Λιούπη, υποψήφιου βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία
Συνεχίζονται οι περιοδείες του Αθανάσιου Λιούπη - Σήμερα στο Δήμο Ρήγα Φεραίου

Τις Μηλιές, τη Βυζίτσα, τα Άνω Λεχώνια, τα Κάτω Λεχώνια, τον Άγιος Βλάσιο, τις Πινακάτες,  και την Κάτω Γατζέα επισκέφθηκε χθες, Σάββατο ο υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με τη Νέα Δημοκρατία κ. Αθανάσιος Λιούπης.

Οι κάτοικοι των περιοχών υποδέχτηκαν τον γνωστό χειρουργό με ιδιαίτερη θέρμη κι εκείνος από την πλευρά του συνομίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και άκουσε με προσοχή τις ανησυχίες τους.

Η Μαγνησία, όπως σημείωσε ο ίδιος, χρειάζεται στήριξη σε όλους τους τομείς και η Νέα Δημοκρατία έχει καταρτίσει ένα συγκροτημένο πρόγραμμα για την ανάδειξη της ελληνικής περιφέρειας. «Ο νομός μας μπορεί να πρωταγωνιστήσει, αν εργαστούμε υπεύθυνα όλοι μαζί γι’ αυτό», σχολίασε ο κ. Λιούπης.

Ο υποψήφιος Βουλευτής Ν. Μαγνησίας μετά τις επισκέψεις του στα χωριά του Πηλίου, μετέβη στα Άνω Λεχώνια όπου μαζί με την Αντιπεριφερειάρχη κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη συμμετείχαν στο πανηγύρι του τοπικού Εθελοντικού Συλλόγου στην πλατεία του χωριού.

Σήμερα, Κυριακή επισκέφθηκε το πρωί την Ανάβρα, ενώ οι περιοδείες του συνέχισαν  σε Κωφούς, Πλάτανο, Διμήνι και το βράδυ στο Κεραμίδι.

Αύριο, Δευτέρα 1/7, ο Θανάσης Λιούπης θα επισκεφθεί από τις 9:30 έως τις 12:30 την αγορά του Βόλου και στις 13:00 το εργοστάσιο ΕΒΟΛ.  

Στις 18:00 θα βρεθεί στο Ελευθεροχώρι, στις 18:30 στην Κοκκίνα και το Περίβλεπτο, στις 19:00 στον Αγ. Δημήτριο, στις 19:30 στο Αερινό, στις  20:00 στη Χλόη, στις 20:30 στο Μικρό Περιβολάκι, στις 21:00 στον Αγ. Γεώργιο και στις 21:30 στο Σέσκλο (καφετέρια "Μπέκου").