ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Την Κυριακή ψηφίζουμε με ΝΟΥ - Την Κυριακή στηρίζουμε Γεώργιο Παπαδάμ!"

Του Μάριου Κολλάρια, υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό "Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο μας"
"Την Κυριακή ψηφίζουμε με ΝΟΥ - Την Κυριακή στηρίζουμε Γεώργιο Παπαδάμ!"

Φίλες και φίλοι αγαπητοί συμπολίτες, την Κυριακή 08/10/2023 καλείστε να επιλέξετε αυτούς που θα σας εκπροσωπούν για τα επόμενα 5 έτη 

Μετά από ώριμη σκέψη και μιλώντας χωρίς χρώματα και ιδεολογίες έχω να πω τα εξής: 

Την Κυριακή ... 

1. Δε ψηφίζουμε το καλό παιδί 

2. Δε Ψηφίζουμε τον φίλο μας 

3. Δε ψηφίζουμε τους συγγενείς μας

4. Δε ψηφίζουμε τις υποχρεώσεις μας 

5. Δε ψηφίζουμε υποσχέσεις 

Ως ένας νέος της εποχής μου, με τις ανησυχίες μου, τους προβληματισμούς μου, τις υποχρεώσεις μου αλλά και την διάθεσή μου, θέλω να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας, για το αν θεωρείτε πως κάποιος σαν και εμένα, μπορεί να προσφέρει και να είναι άξιος να διεκδικήσει και να εργαστεί σκληρά σε αυτόν τον τόπο. Τα μηνύματα που λαμβάνω μέχρι στιγμής είναι θετικά.

Ένας παλαιότερος κάποτε μου είπε: "Μάριε μην είσαι ρομαντικός και αυτό γιατί θεωρώ πως τίποτα δεν είναι αδύνατον και πως με πίστη και αφοσίωση μπορείς να καταφέρεις τα πάντα". "Ρομαντικός" στην πολιτική κατάλαβα πως σημαίνει να ονειρεύεσαι και να πιστεύεις πως μπορείς να φτιάξεις τα πάντα και να δημιουργήσεις αλλά η πραγματικότητα απέχει πολύ. Στην αρχή έσκυψα το κεφάλι και άρχισα να μπαίνω στο πνεύμα των εκλογών και να σκέφτομαι πως μπορεί όντως τα πράγματα να είναι έτσι. Με το πέρασμα όμως τον ημερών και την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα και με τα θετικά μηνύματα που λαμβάνω είπα ΟΧΙ!

Όχι κύριε! τα φτερά μου δε μπορεί να μου τα κόψει κανείς, θέλω και θα διεκδικήσω και θα ονειρεύομαι και τα όνειρά μου θα τα κάνω μικρούς στόχους και θα τους πετυχαίνω με τον έναν ή τον άλλο τρόπο όπως έχω κάνει μέχρι στιγμής και δε θα με σταματήσει κανείς γιατί πολύ απλά κουράστηκα με τις επιλογές των μεγάλων, κουράστηκα να αποφασίζουν άλλοι για εμένα, κουράστηκα που η χώρα έφτασε σε ακραία επίπεδα τα τελευταία χρόνια, κουράστηκα κάποιοι λίγοι να κινούν τα νήματα και να ελέγχουν τις τύχες της νεολαίας επειδή είναι οικονομικά άνετοι, με επιχειρήσεις, με διασυνδέσεις και κύκλο γνωριμιών. Το νόημα είναι να επιλέγεις εσύ για το μέλλον σου και όχι οι άλλοι, εσύ είσαι ο κύριος του εαυτού σου, όχι ο πατέρας σου ή η μητέρα σου, ο θείος σου, ο συγγενής σου, ή ο φίλος σου..., οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και οι επιλογές τους μας έφτασαν εδώ που είμαστε και θεωρώ είναι χρέος μας να αποφασίζουμε εμείς για το μέλλον μας και ας κάνουμε λάθη, μέσα από αυτά έτσι και αλλιώς μαθαίνουμε, παίρνουμε εμπειρίες και γινόμαστε καλύτεροι και σοφότεροι! 

Για όλα αυτά και για άλλα πολλά, σεβόμενος φυσικά τις επιλογές σας, με καθαρή συνείδηση και λαμβάνοντας υπόψιν την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο Ρήγα Φεραίου, 

Ζητώ ταπεινά κι υπεύθυνα την στήριξή σας! Και σας καλώ να στηρίξετε το συνδυασμό μας «Ανανέωση και συνεργασία» για το δήμο μας και να βγάλουμε Δήμαρχο τον Γεώργιο Παπαδάμ!

Γιατί ο τόπος μας χρειάζεται αλλαγή 

Γιατί ο τόπος μας χρειάζεται νέες ιδέες 

Γιατί η πολιτική που επικρατεί στον τόπο μας αποτυγχάνει να σταθεί στο ύψος της 

Γιατί θέλουμε οικονομική θωράκιση 

Γιατί θέλουμε αντιπυρική θωράκιση 

Γιατί θέλουμε αντιπλημμυρική θωράκιση 

Γιατί θέλουμε έναν τόπο καθαρό 

Γιατί θέλουμε έναν τόπο αυτόνομο 

Γιατί θέλουμε έναν τόπο πρότυπο 

Γιατί θέλουμε έναν τόπο σύγχρονο 

Γιατί θέλουμε μια δημοτική αρχή δίπλα στον πολίτη να σέβεται και να αφουγκράζεται τις δυσκολίες και τους προβληματισμούς μας! 

Την Κυριακή ψηφίζουμε με ``ΝΟΥ`` 

Την Κυριακή ψηφίζουμε ο καθένας για το καλό του τόπου του και αυτό το ξέρουν καλά οι ντόπιοι 

Την Κυριακή θέλουμε έντιμους και καθαρούς Συμβούλους 

Την Κυριακή στηρίζουμε «ΑΝΑΝΕΩΣΗ και ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» για το Δήμο μας

Την Κυριακή στηρίζουμε Γεώργιο Παπαδάμ!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ρήγα Φεραίου!

ΚΟΛΛΑΡΙΑ ΜΑΡΙΟΣ του ΣΚΕΝΤΕΡ (ΚΑΡΛΑΣ)