ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εικόνες από την ομιλία του Δημήτρη Νασίκα

Την κεντρική του ομιλία η οποία ξεκίνησε υπό βροχή στο Βελεστίνο πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κι εκ νέου υποψήφιος Δημήτρης Νασίκας μπροστά από το Δημαρχείο
Εικόνες από την ομιλία του Δημήτρη Νασίκα

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Νέος Δήμος - Νέα Εποχή" που διεκδικεί την τρίτη διαδοχική θητεία στον Δήμο, μεταξύ άλλων, τόνισε πως "η Δημοτική μας παράταξη, υπεύθυνη, σοβαρή, αξιόπιστη και αποτελεσματική, εκλέχθηκε το 2014, επανεκλέχθηκε το 2019 και να είστε όλοι σίγουροι ότι θα είναι η δημοτική αρχή και την επόμενη πενταετία με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα".

"Δεσμεύομαι ότι θα χτυπήσω πραγματικά το χέρι στο τραπέζι και όλες τις πόρτες στα κέντρα αποφάσεων, θα διεκδικήσω και θα απαιτήσω να δοθούν οριστικές και ασφαλείς λύσεις σε όλα τα θέματα", σημείωσε όσον αφορά τις καταστροφές και τα αντιπλημμυρικά έργα που πρέπει να γίνουν. 

Παράλληλα παρουσίασε μία σειρά έργων που υλοποιήθηκαν κατά τις δύο θητείες του σημειώνοντας πως "υλοποιήσαμε περισσότερα από όσα υποσχεθήκαμε". Ακόμα μίλησε για αποθεματικό στον Δήμο Ρήγα Φεραίου 2 εκ. ευρώ

Δεν έλειψαν και οι απαντήσεις-"ευθείες βόλες" προς τον έτερο υποψήφιο Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου, Γιώργο Παπαδάμ, αποδίδοντάς του προσπάθεια υπονόμευσης τα χρόνια που κατείχε θεσμικές θέσεις στον Δήμο όντας μέλος της παράταξης του Δημάρχου. 

"Σίγουρα, για να μην «ευλογούμε μόνο τα γένια μας», κατά τη διάρκεια της θητείας μας έχουν γίνει παραλείψεις τις οποίες έχουμε επισημάνει και γνωρίζουμε. Σίγουρα υπάρχουν ανάγκες για παρεμβάσεις και αστοχίες που έχουμε κι εμείς αναγνωρίσσει και δεν έχουν πραγματοποιηθεί, αλλά δεν υπήρξε μία μέρα που να μην αγωνιστήκαμε για το παραπάνω και το καλύτερο. Αυτό νομίζω δεν μπορεί να μας το αμφισβητήσει κανείς", σημείωσε σε άλλο σημείο.

Δείτε αναλυτικά όλη την ομιλία από την Live μετάδοση στο YouTube ΕΔΩ

Δείτε το φωτορεπορτάζ