ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι δύο κόσμοι που ενώνονται στον αγώνα τους για αριστεία

Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι δύο κόσμοι που ενώνονται στον αγώνα τους για αριστεία

Ο πολιτισμός και ο αθλητισμός είναι δύο κόσμοι που ενώνονται στον αγώνα τους για αριστεία.

Στον αγώνα αυτόν, η τοπική Αυτοδιοίκηση, ως το κοντινότερο επίπεδο διοίκησης προς τους πολίτες, αποτελεί έναν από τους καταλληλότερους φορείς άσκησης πολιτιστικής και αθλητικής πολιτικής.

Η αγάπη για αυτό το δίπτυχο (πολιτισμό - αθλητισμό)και η προσωπική δέσμευση για τη συνεχόμενη βελτίωσή του, αποτελούν τον ύψιστο λόγο της ενασχόλησής μου με τα κοινά.

Πρόθεσή μου να δώσουμε έμφαση στους παραπάνω τομείς, κάνοντας σημαντικά βήματα ενίσχυσης και αξιοποίησης των δυνατοτήτων του Δήμου μας.

Βήματα που αφορούν στην ανάπτυξη αλλά και στην προβολή του τόπου σε πανελλαδικό επίπεδο, κυρίως όμως, βήματα που δίνουν ευκαιρίες σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες για ψυχαγωγία και άθληση.

Μέλημά μας λοιπόν, είναι να δώσουμε περισσότερο χώρο και έκφραση σε όλους τους φορείς και τους συλλόγους, όπου με συνεργασία και σωστό σχεδιασμό, θα φτάσουμε στη βέλτιστη ανάδειξη της βαριά κληρονομιά μας, του πολιτιστικού και αθλητικού μας πλούτου και της ιστορίας μας.

Μιας ιστορίας τεράστιας, συνυφασμένης με το όνομα του διαφωτιστή Ρήγα, που αξίζει να γίνει κοινό κτήμα και να προβληθεί ως οφείλει.

Με εκτίμηση,

Γεώργιος Καρτσώνας

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νασίκα Δημήτριο.