ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με στόχο την ενότητα, την αλληλεγγύη και το καλό του τόπου μας

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό "Ανανέωση και Συνεργασία για τον Δήμο μας" και υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Παπαδάμ είναι στις προσεχείς εκλογές η Ευαγγελία (Λία) Οικονόμου
Με στόχο την ενότητα, την αλληλεγγύη και το καλό του τόπου μας

Η ίδια αναφέρει σε μήνυμά της

Με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου κ. Γεωργίου Παπαδάμ και να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης "Ανανέωση & Συνεργασία για τον Δήμο μας" στις επικείμενες δημοτικές εκλογές διεκδικώντας για πρώτη φορά, μέσω της ψήφου των συμπολιτών μου, το τιμητικό αξίωμα της δημοτικής συμβούλου.

Πιστεύω ακράδαντα πως όλοι οφείλουμε να αγωνισθούμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες, στρατηγικές και συμφέροντα και με οδηγό το σεβασμό, τη διαφάνεια, το ενδιαφέρον αλλά και την δίψα για το καινούριο και με διάθεση προσφοράς, θα παλέψω να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας.

Στην εκλογική αναμέτρηση του Οκτωβρίου 2023, οι τοπικές κοινωνίες θα έχουν την ευκαιρία, να συγκρίνουν προγράμματα, θέσεις και πρόσωπα και να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα δώσουν ελπίδα και προοπτική ανάπτυξης στον Δήμο μας.

Με στόχο την ενότητα, την αλληλεγγύη και το καλό του τόπου μας, ζητώ τη στήριξή σας για να συμβάλω προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ενότητα και Πρόοδος!

ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΑ) ΣΤ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Δ.Ε. ΦΕΡΩΝ - Δήμου Ρήγα Φεραίου 

Σύντομο Βιογραφικό:

Η Ευαγγελία Οικονόμου του Σταύρου και της Αικατερίνης, είναι γεννημένη το 1970 και έχει καταγωγή από το Μικρό Περιβολάκι της δημοτικής ενότητας Φερών του Δήμου Ρήγα Φεραίου.

Είναι πτυχιούχος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών, τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού (ΕΛΠ).

Έχει εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, ως υπάλληλος, πλέον των 32 ετών.

Έχει διατελέσει:

  • Εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εγαζομένων ΟΤΑ Νομού Μαγνησίας.
  • Τακτικό μέλος του Υπηρεσιακού & Πειθαρχικού Συμβουλίου Υπαλλήλων Ο.Τ.Α. Νομού Μαγνησίας (2012-2015).