ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Ηλίας Πινιάρης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ρήγα Φεραίου με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος-Νέα Εποχή" είναι στις προσεχείς εκλογές ο δημόσιος υπάλληλος Ηλίας Πινιάρης από τα Κανάλια
 Yποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Ηλίας Πινιάρης
Αναλυτικά, η δήλωση υποψηφιότητας:
 
Είμαι υποψήφιος για δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς εκλογές. Μετά από πολλλή σκέψη για το καλό συνολικά του δήμου μας και πρωτίστως για τα κανάλια που γεννήθηκα και μεγάλωσα.
 
Μετά από τα τελευταία γεγονότα που συνέβησαν στο δήμο μας με τις πυρκαγιές και τις δύο πλημμύρες  θα πρέπει να αλλάξει όλος ο τρόπος σκέψης μας ώστε να γίνουν έργα και να θωρακιστούν όλα τα δημοτικά διαμερίσματα, γιατί αν το έλεγες πριν από αυτό δεν ξέρω και εγώ τι θα σου λέγανε όλοι.
 
Το όραμα μου είναι ένα όμορφο, καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας αλλά και για όλες τις ηλικίες,να γίνουν έργα ώστε να καλυτερέψουν οι συνθήκες διαβίωσης των δημοτών μας ακόμα και στη μείωση των δαπανών, με διάφορες δράσεις του δήμου. Επίσης, η ανάδειξη της τοπικής κληρονομιάς μας με τα αρχαία αξιοθέατα γύρω από την αρχαία Λίμνη Βοιβηΐς που μας άφησαν οι προκάτοχοί μας.
 
Το ξέρω πώς ειδικά για τα Κανάλια, λόγων των αγκυλώσεων και με τις προστριβές που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των παρατάξεων δεν αναδεικνύονται τα προβλήματα όπως θα έπρεπε για να αντιμετωπιστούν. Η υπόσχεση που δόθηκε από τον νυν και μελλοντικό Δήμαρχο Κύριο Δημήτρη Νασίκα ήταν πως θα γίνουν πολύ σημαντικά έργα που θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες, τις δικές μου αλλά και των δημοτών μας,
 
Στις σκέψεις και προτάσεις που του έθεσα ηταν θετικότατος για αυτό άλλωστε και συμπορεύτηκα στην παράταξη ώστε να συνεισφέρω με τις ιδέες μου και το όραμα μου, ώστε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν ακόμα και που γεννιούνται να αντιμετωπίζονται αν είναι δυνατόν ακόμα και στο "100%". Οι προσδοκίες μου είναι πολύ μεγάλες ώστε να μπορέσουμε ο δήμος μας να γίνει πρότυπο Δήμου.
 
Για αυτό θα βάλω όλα τα δυνατά μου, για να ικανοποιηθούν όλοι οι δημότες που θα με εμπιστευτούν με την ψήφο τους και ακόμα περισσότερο να γίνουν έργα που θα αναμορφώσουν όλη την περιοχή του δήμου μας. Το κάθε δημοτικό διαμέρισμα έχει ανάγκες και απαιτούνται πολλές βελτιώσεις./ Αυτός είναι ο στόχος μας, ακόμα και να δημιουργηθεί το κατάλληλο περιβάλλον για δημιουργία θέσεων. απασχόλησης ώστε να έχουν τα παιδιά μας θέσεις εργασίας στην ευρύτερη περιοχή.
 
Προκλήσεις και προβλήματα που απαιτούν ισχυρή και αποφασιστική ηγεσία, που η Παράταξή μας την έχει. Μέλλον και όραμα για τον τόπο μας έχουν όλοι οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας και πρωτίστως ο κύριος Δημήτριος Νασίκας.
 
Με εκτίμηση,
 
ΗΛΙΑΣ ΠΙΝΙΑΡΗΣ
 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Νέος Δήμος-Νέα Εποχή" και υποψήφιο Δήμαρχο Δήμαρχο Δημήτρη Νασίκα